İLK TEBRİK BİLGİÇ'TEN

SPOR 28.04.2019 - 20:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2037+ kez okundu.
 

İLK TEBRİK BİLGİÇ'TEN

İLK TEBRİK BİLGİÇ'TEN
TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bugün oynanan play-out maçında Emrespor’u 3-1 yenen Isparta Davrazspor’u tebrik etti. Milletvekili Bilgiç, bugüne kadar canla başla çalışan tüm yöneticilere ise teşekkür etti. Futbolcuların alınlarından öpüyorum. Isparta Davrazspor’un artık yeni dönemde isminin değişeceğini belirten Bilgiç, yeni ismi Ispartaspor FK olacaktır. Artık yeni dönemde daha da kenetlenerek takımımıza sahip çıkarak hak ettiği yere getireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde Ispartasporumuza sahip çıkacağız.  Bütün şehri kucaklayan bir takım olarak Ispartamıza armağan ediyoruz.
İLK TEBRİK BİLGİÇ'TEN

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bugün oynanan play-out maçında Emrespor’u 3-1 yenen Isparta Davrazspor’u tebrik etti. Milletvekili Bilgiç, bugüne kadar canla başla çalışan tüm yöneticilere ise teşekkür etti. Futbolcuların alınlarından öpüyorum.

Isparta Davrazspor’un artık yeni dönemde isminin değişeceğini belirten Bilgiç, yeni ismi Ispartaspor FK olacaktır. Artık yeni dönemde daha da kenetlenerek takımımıza sahip çıkarak hak ettiği yere getireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde Ispartasporumuza sahip çıkacağız.  Bütün şehri kucaklayan bir takım olarak Ispartamıza armağan ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.