İlk oturum ücretlerini depremzedelere bağışladılar

GÜNDEM 05.02.2020 - 10:56, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1971+ kez okundu.
 

İlk oturum ücretlerini depremzedelere bağışladılar

İlk oturum ücretlerini depremzedelere bağışladılar
MHP Grup Sözcüsü Oğuzhan Göker’den anlamlı teklif İlk oturum ücretlerini depremzedelere bağışladılar     Belediye Meclisi duyarlı bir davranışa imza attı. Mecliste grubu bulanan partilerin tüm üyeleri oy birliği ile ilk oturum ücretlerini Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere bağışladılar.    MHP Grup Sözcüsü Oğuzhan Göker, Meclis oturumu paralarının Elazığ ve Malatya deprem mağdurları için açılan hesaba bağışlanmasını teklif etti.  Göker, “Elazığ, Malatya hissedilen orası ama dünyada hissedildiği söylenen deprem biz ölenlere Allahtan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Zatalinizin göstermiş olduğu birisinin de mihmandarlık yapması gerekiyordu sizde çıktınız Isparta belediye başkanı olarak Isparta belediyesi olarak bir önderlik yaptınız bu noktada gerek şahsınız gerek ismi belli olan veya olmayan tüm hayırsever arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Birlik bütünlük adına bizlerde bugün alacağımız meclis oturum ücretini ve huzur haklarını sembolikte olsa Elazığ ve Malatya bölgesine bağışlanmasını istiyoruz sembolik olarak diye düşünüyorum.       Başdeğirmen, “Elazığ ve Malatya birçok ilde hissedilen ve zarar gören vatandaşlarımıza katkı sağlayabilmek için bu günkü hepimizin almış olduğu oturumdaki huzur haklarını açılan banka hesaplarına yatırma teklifi vardır bunu oylarınızı sunuyorum, teklif oy birliği ile kabul edilmiştir. Teşekkür ediyorum.” Dedi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis üyelerine duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti.  Başdeğirmen, “Burada öncelikle sizlerden gelen tekliflerle birlikte ortaklaşa hareket etmek istişare içinde çalışmak güzel her şeyi biz söyledik değil biz yaptık olmasın hassasiyetinizi biliyoruz sizlere teşekkür ediyorum.   Başkan Başdeğirmen: Bizi kimse yıkamaz   İdlib’teki şehitlerimize de Allah’tan rahmet, Türk milletine başsağlığı dileyen Başkan Başdeğirmen, “Türk milletini kimse yıkamaz” dedi.   Başdeğirmen, “Şehitlerimize Allah rahmet eylesin şehit ailelerine ziyarete giriyoruz ve bizler dışarıdan bu acıyı yaşıyoruz ama gelin görün ki birde onların içini düşünmek bile çok zor onun için bu askerlerimize başsağlığı diyorum. Bizler bölgemizin en güçlüsüyüz bizlerin bir sabrı var bir yere kadar noktası var o noktaya geldiği zaman onlar böyle birlik ve beraberlik içerisinde olan toplumun neler yapabileceklerini çok iyi biliyorlar bizler 15 temmuzu yaşamış bireyleriz bizler helikopterden mermi sıkılırken mermiye koşan insanlarız bunu gördüler hareket halindeki bir tankın durdurmak için önüne yatan kişilerin Türk olduğunu herkes biliyor bizi ne havada ne kadara nede ekonomik masada yıkmaları mümkün değil bizi ne Suriye ne Mısır ne Libya ne başka bir yer bizi bölemezler” şeklinde açıklamada bulundu
İlk oturum ücretlerini depremzedelere bağışladılar

MHP Grup Sözcüsü Oğuzhan Göker’den anlamlı teklif

İlk oturum ücretlerini

depremzedelere bağışladılar

 

 

Belediye Meclisi duyarlı bir davranışa imza attı. Mecliste grubu bulanan partilerin tüm üyeleri oy birliği ile ilk oturum ücretlerini Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere bağışladılar.

 

 MHP Grup Sözcüsü Oğuzhan Göker, Meclis oturumu paralarının Elazığ ve Malatya deprem mağdurları için açılan hesaba bağışlanmasını teklif etti.  Göker, “Elazığ, Malatya hissedilen orası ama dünyada hissedildiği söylenen deprem biz ölenlere Allahtan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Zatalinizin göstermiş olduğu birisinin de mihmandarlık yapması gerekiyordu sizde çıktınız Isparta belediye başkanı olarak Isparta belediyesi olarak bir önderlik yaptınız bu noktada gerek şahsınız gerek ismi belli olan veya olmayan tüm hayırsever arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Birlik bütünlük adına bizlerde bugün alacağımız meclis oturum ücretini ve huzur haklarını sembolikte olsa Elazığ ve Malatya bölgesine bağışlanmasını istiyoruz sembolik olarak diye düşünüyorum.  

 

 

Başdeğirmen, “Elazığ ve Malatya birçok ilde hissedilen ve zarar gören vatandaşlarımıza katkı sağlayabilmek için bu günkü hepimizin almış olduğu oturumdaki huzur haklarını açılan banka hesaplarına yatırma teklifi vardır bunu oylarınızı sunuyorum, teklif oy birliği ile kabul edilmiştir. Teşekkür ediyorum.” Dedi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis üyelerine duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti.  Başdeğirmen, “Burada öncelikle sizlerden gelen tekliflerle birlikte ortaklaşa hareket etmek istişare içinde çalışmak güzel her şeyi biz söyledik değil biz yaptık olmasın hassasiyetinizi biliyoruz sizlere teşekkür ediyorum.

 

Başkan Başdeğirmen:

Bizi kimse yıkamaz

 

İdlib’teki şehitlerimize de Allah’tan rahmet, Türk milletine başsağlığı dileyen Başkan Başdeğirmen, “Türk milletini kimse yıkamaz” dedi.

 

Başdeğirmen, “Şehitlerimize Allah rahmet eylesin şehit ailelerine ziyarete giriyoruz ve bizler dışarıdan bu acıyı yaşıyoruz ama gelin görün ki birde onların içini düşünmek bile çok zor onun için bu askerlerimize başsağlığı diyorum. Bizler bölgemizin en güçlüsüyüz bizlerin bir sabrı var bir yere kadar noktası var o noktaya geldiği zaman onlar böyle birlik ve beraberlik içerisinde olan toplumun neler yapabileceklerini çok iyi biliyorlar bizler 15 temmuzu yaşamış bireyleriz bizler helikopterden mermi sıkılırken mermiye koşan insanlarız bunu gördüler hareket halindeki bir tankın durdurmak için önüne yatan kişilerin Türk olduğunu herkes biliyor bizi ne havada ne kadara nede ekonomik masada yıkmaları mümkün değil bizi ne Suriye ne Mısır ne Libya ne başka bir yer bizi bölemezler” şeklinde açıklamada bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.