İLK MALİ DESTEK BİLGİLENDİRMESİ BURDUR’DA

GÜNDEM 23.01.2016 - 16:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1508+ kez okundu.
 

İLK MALİ DESTEK BİLGİLENDİRMESİ BURDUR’DA

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), yeni çıktığı toplam 12 milyon TL bütçeli 2016 Mali Destek Programı hakkında Antalya, Burdur ve Isparta’da ile ilçelerdeki toplantılarda bilgilendirme yapacak. İlk toplantı 25 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’de Burdur’da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sergi ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Yeni mali destek programı bilgilendirme toplantıları; 26 Ocak’ta Antalya’da Rixos Downtown Otel’de, 27 Ocak’ta da Isparta’da Barida Otel’de yapılacak. İlçelerde de gerçekleştirilecek toplantılarda; yani mali destek programının amacı, hedefi, alt başlıkları ile ilgili konular hakkında önemli bilgiler verilecek. BAKA, ‘Küçük Ölçekli İşletmeler’, ‘Sosyal Kalkınma’ ve ‘Sürdürülebilir Çevre’ alt başlıklarında 2016 Mali Destek Programları için teklif çağrısına çıktı. Isparta, Antalya ve Burdur’da imalat sanayisinde faaliyet gösteren ‘Mikro’ ve ‘Küçük’ işletme sınıfındaki KOBİ’ler ile kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar, belediyeler, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile mesleki eğitim merkezleri, üniversiteler, OSB’ler ile küçük sanayi siteleri projelerine BAKA toplam 12 milyon TL tutarında hibe desteğinde bulunacak. BAKA, 15 Nisan 2016’ya kadar proje başvuruları kabul edilecek 2016 Mali Destek Programları hakkında bilgilendirme toplantıları düzenliyor. Bilgilendirme toplantılarının ilki 25 Ocak Pazartesi Burdur’da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sergi ve Konferans Salonu’nda, Antalya’da 26 Ocak Salı günü Rixos Downtown Otel’de, Isparta’da ise 27 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek ve toplantılar saat 14.00’de başlayacak. Isparta, Antalya ve Burdur’un ilçelerinde bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek. Antalya’nın ilçeleri Alanya, Manavgat, Kumluca ve Finike’de 1 Şubat’ta, Gündoğmuş ve Kaş’ta 2 Şubat’ta, Akseki Elmalı ve Korkuteli’nde ise 3 Şubat’ta toplantılar yapılacak. Isparta’nın ilçeleri Senirkent, Keçiborlu, Yalvaç ve Eğirdir’de 4 Şubat’ta, Sütçüler ve Yenişarbademli’de de 8 Şubat’ta gerçekleştirilecek Mali Destek bilgilendirme toplantıları, Burdur’un Gölhisar, Yeşilova, Bucak ve Ağlasun’da ise 9 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Toplantıların saatleri ve yerleri ile program hakkında detaylı bilgi, Başvuru Rehberi ve eklerinin tamamı http://www.baka.gov.tr internet sitesinden temin edilebilir. 2016 Mali Destek Programları’na proje başvuruları, BAKA’nın Isparta, Antalya ve Burdur’daki yatırım destek ofislerine yapılabilecek. Mali destek programları kapsamında Isparta, Antalya ile Burdur’da faaliyet gösteren özel sektör, kamu kurum ve kuruluşları ile STK’ların projelerinin son başvuru tarihi de 15 Nisan 2016 saat 17.00 olarak belirlendi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), yeni çıktığı toplam 12 milyon TL bütçeli 2016 Mali Destek Programı hakkında Antalya, Burdur ve Isparta’da ile ilçelerdeki toplantılarda bilgilendirme yapacak. İlk toplantı 25 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’de Burdur’da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sergi ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Yeni mali destek programı bilgilendirme toplantıları; 26 Ocak’ta Antalya’da Rixos Downtown Otel’de, 27 Ocak’ta da Isparta’da Barida Otel’de yapılacak. İlçelerde de gerçekleştirilecek toplantılarda; yani mali destek programının amacı, hedefi, alt başlıkları ile ilgili konular hakkında önemli bilgiler verilecek.

BAKA, ‘Küçük Ölçekli İşletmeler’, ‘Sosyal Kalkınma’ ve ‘Sürdürülebilir Çevre’ alt başlıklarında 2016 Mali Destek Programları için teklif çağrısına çıktı. Isparta, Antalya ve Burdur’da imalat sanayisinde faaliyet gösteren ‘Mikro’ ve ‘Küçük’ işletme sınıfındaki KOBİ’ler ile kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar, belediyeler, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile mesleki eğitim merkezleri, üniversiteler, OSB’ler ile küçük sanayi siteleri projelerine BAKA toplam 12 milyon TL tutarında hibe desteğinde bulunacak. BAKA, 15 Nisan 2016’ya kadar proje başvuruları kabul edilecek 2016 Mali Destek Programları hakkında bilgilendirme toplantıları düzenliyor. Bilgilendirme toplantılarının ilki 25 Ocak Pazartesi Burdur’da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sergi ve Konferans Salonu’nda, Antalya’da 26 Ocak Salı günü Rixos Downtown Otel’de, Isparta’da ise 27 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek ve toplantılar saat 14.00’de başlayacak.

Isparta, Antalya ve Burdur’un ilçelerinde bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek. Antalya’nın ilçeleri Alanya, Manavgat, Kumluca ve Finike’de 1 Şubat’ta, Gündoğmuş ve Kaş’ta 2 Şubat’ta, Akseki Elmalı ve Korkuteli’nde ise 3 Şubat’ta toplantılar yapılacak. Isparta’nın ilçeleri Senirkent, Keçiborlu, Yalvaç ve Eğirdir’de 4 Şubat’ta, Sütçüler ve Yenişarbademli’de de 8 Şubat’ta gerçekleştirilecek Mali Destek bilgilendirme toplantıları, Burdur’un Gölhisar, Yeşilova, Bucak ve Ağlasun’da ise 9 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Toplantıların saatleri ve yerleri ile program hakkında detaylı bilgi, Başvuru Rehberi ve eklerinin tamamı http://www.baka.gov.tr internet sitesinden temin edilebilir.

2016 Mali Destek Programları’na proje başvuruları, BAKA’nın Isparta, Antalya ve Burdur’daki yatırım destek ofislerine yapılabilecek. Mali destek programları kapsamında Isparta, Antalya ile Burdur’da faaliyet gösteren özel sektör, kamu kurum ve kuruluşları ile STK’ların projelerinin son başvuru tarihi de 15 Nisan 2016 saat 17.00 olarak belirlendi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.