İLK KEZ BİR ARAYA GELDİLER

SİYASET 10.04.2015 - 18:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2880+ kez okundu.
 

İLK KEZ BİR ARAYA GELDİLER

İLK KEZ BİR ARAYA GELDİLER
Haber 32'nin haberidir 25, Dönem AK Parti Isparta Milletvekili Adayları ilk kez Ankara'da biraraya geldiler.  AK Parti Milletvekili aday adayları ile Ankarada Bir araya Gelen İl Başkanı Osman Zabun ve Ar-Ge yöneticileri Mehmet Yavuz ve Salih Kurt seçim stardını verdiler.  Isparta'dan 4 Milletvekili çıkarma hedefleri olduğunu söyleyen İl Başkanı Zabun; ' Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 400 Milletvekili hedefine inşallah Isparta'dan 4 Milletvekili ile katkı yapmayı hedefliyoruz. Zabun , Ülkemize dar gelen bu sistemi değiştirerek Başkanlık sistemini hayata geçrirecek olan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlunun katıldığı bu ilk seçimde inşallah yüzümüz kara çıkmayacaktır.'dedi.  Görüşlerini dile getiren Milletvekilli Adayları ise 2023 Türkiyesinde BAşkanlık sistemine giden yolda emin adımlarla 400 Milletvekili hedefi için tüm güçümüzle çalışacağız.   
İLK KEZ BİR ARAYA GELDİLER

Haber 32'nin haberidir

25, Dönem AK Parti Isparta Milletvekili Adayları ilk kez Ankara'da biraraya geldiler. 
AK Parti Milletvekili aday adayları ile Ankarada Bir araya Gelen İl Başkanı Osman Zabun ve Ar-Ge yöneticileri Mehmet Yavuz ve Salih Kurt seçim stardını verdiler. 
Isparta'dan 4 Milletvekili çıkarma hedefleri olduğunu söyleyen İl Başkanı Zabun; ' Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 400 Milletvekili hedefine inşallah Isparta'dan 4 Milletvekili ile katkı yapmayı hedefliyoruz. Zabun , Ülkemize dar gelen bu sistemi değiştirerek Başkanlık sistemini hayata geçrirecek olan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlunun katıldığı bu ilk seçimde inşallah yüzümüz kara çıkmayacaktır.'dedi. 
Görüşlerini dile getiren Milletvekilli Adayları ise 2023 Türkiyesinde BAşkanlık sistemine giden yolda emin adımlarla 400 Milletvekili hedefi için tüm güçümüzle çalışacağız. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.