İLK İFTAR MECLİS ÜYELERİNDEN

GÜNDEM 06.05.2019 - 21:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1913+ kez okundu.
 

İLK İFTAR MECLİS ÜYELERİNDEN

İLK İFTAR MECLİS ÜYELERİNDEN
Isparta Belediyesi, her gün 2000 kişiye iftar açtıracak. Gönül Sofrası hayırsever vatandaşların ve kurumların katkıları ile kuruluyor.  Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, meclis toplantısı açılışında Ramazan etkinlikleri ve Gönül Sofrası programı ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.  ilk iftar yemeğinin verileceğini kaydeden Başdeğirmen, şu açıklamalarda bulundu: “Valilik arkasında iftar çadırımızı kurduk. İçerisine 2023 sandalye sığdırdık. Aynı anda 2023 kişiye yemek verilebilecek. 3 saat sıcaklığı muhafaza eden kaplar koyacağız. İftar yemeğini verecek firmayı oluşturduğumuz komisyon seçti. En uygun fiyatı veren firma işi aldı. Bu komisyonda AK Parti, MHP ve İyi Parti’den bir meclis üyemiz görev aldı. İlk yemeğimiz bu akşam olacak. İlk iftar yemeğini meclis üyelerimiz ikram ediyor. Allah hepinizden razı olsun. Daha sonraki günler için talep eden kurum ve kişiler oldu. Bir günlük yemeğimizin maliyeti 35 bin TL. Turkcell talip oldu, 3500 kişilik yemek masrafını ödeyecek. Coca Cola, ITSO Meclis üyelerimiz, Erk İnşaat Fatih Erk bey, Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç bey, Hediye Un Fabrikası bir günün iftar yemeğini karşılamak istediğini beyan etti. 30 gün Belediyemizin kasasından bir kuruş para çıkmadan el birliği ile yapacağız.” 
İLK İFTAR MECLİS ÜYELERİNDEN

Isparta Belediyesi, her gün 2000 kişiye iftar açtıracak. Gönül Sofrası hayırsever vatandaşların ve kurumların katkıları ile kuruluyor. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, meclis toplantısı açılışında Ramazan etkinlikleri ve Gönül Sofrası programı ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.  ilk iftar yemeğinin verileceğini kaydeden Başdeğirmen, şu açıklamalarda bulundu: “Valilik arkasında iftar çadırımızı kurduk. İçerisine 2023 sandalye sığdırdık. Aynı anda 2023 kişiye yemek verilebilecek. 3 saat sıcaklığı muhafaza eden kaplar koyacağız. İftar yemeğini verecek firmayı oluşturduğumuz komisyon seçti. En uygun fiyatı veren firma işi aldı. Bu komisyonda AK Parti, MHP ve İyi Parti’den bir meclis üyemiz görev aldı. İlk yemeğimiz bu akşam olacak. İlk iftar yemeğini meclis üyelerimiz ikram ediyor. Allah hepinizden razı olsun. Daha sonraki günler için talep eden kurum ve kişiler oldu. Bir günlük yemeğimizin maliyeti 35 bin TL. Turkcell talip oldu, 3500 kişilik yemek masrafını ödeyecek. Coca Cola, ITSO Meclis üyelerimiz, Erk İnşaat Fatih Erk bey, Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç bey, Hediye Un Fabrikası bir günün iftar yemeğini karşılamak istediğini beyan etti. 30 gün Belediyemizin kasasından bir kuruş para çıkmadan el birliği ile yapacağız.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.