İletişim Fakültesi Dekanları Isparta’ya Geliyor

GÜNDEM 11.05.2022 - 23:55, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3094+ kez okundu.
 

İletişim Fakültesi Dekanları Isparta’ya Geliyor

İletişim Fakültesi Dekanları Isparta’ya Geliyor
İletişim Fakültesi Dekanlar Konseyi (İLDEK) toplantısı Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşiyor. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Arklan, bu yıl 30’uncusu düzenlenecek olan İLDEK toplantısı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Prof. Dr. Arklan, İLDEK’in Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yer alan iletişim fakültesi dekanları ile Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi iletişim fakültesi dekanı, kamu kurum ve kuruluşları ile sektör paydaşlarının katılımıyla gerçekleşeceğini söyledi. Geleceğin iletişimcilerini daha güçlü bir şekilde geleceğe hazırlamayı hedeflediklerini vurgulayan Prof. Dr. Ümit Arklan, “Toplantıda, akreditasyon süreçleri, sektörün beklentileri, staj imkanları, yeni iletişim teknolojilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte iletişim fakültelerinde neler yapılmalı, hangi adımlar atılmalı gibi konuları ele alacağız. Ayrıca toplantıya katılacak iletişim fakültelerinde yapılan uygulamalar da gündemde oluyor. Örnek alınabilecek bu uygulamalar başka bir iletişim fakültesince de benimsenebiliyor ve proje yaygınlaştırılıyor.” dedi. Prof. Dr. Arklan, iletişim alanının geleceği açısından büyük önem arz eden toplantıda sonrasında çıkarılan sonuç raporlarının üs kuruluşlarla da paylaşıldığına dikkat çekerek farklı gerekçelerle toplantıya katılamayan dekanlara dijital platform üzerinden etkinlikte yer alma fırsatı sunduklarını ifade etti.    
İletişim Fakültesi Dekanları Isparta’ya Geliyor

İletişim Fakültesi Dekanlar Konseyi (İLDEK) toplantısı Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Arklan, bu yıl 30’uncusu düzenlenecek olan İLDEK toplantısı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Prof. Dr. Arklan, İLDEK’in Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yer alan iletişim fakültesi dekanları ile Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi iletişim fakültesi dekanı, kamu kurum ve kuruluşları ile sektör paydaşlarının katılımıyla gerçekleşeceğini söyledi.

Geleceğin iletişimcilerini daha güçlü bir şekilde geleceğe hazırlamayı hedeflediklerini vurgulayan Prof. Dr. Ümit Arklan, “Toplantıda, akreditasyon süreçleri, sektörün beklentileri, staj imkanları, yeni iletişim teknolojilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte iletişim fakültelerinde neler yapılmalı, hangi adımlar atılmalı gibi konuları ele alacağız. Ayrıca toplantıya katılacak iletişim fakültelerinde yapılan uygulamalar da gündemde oluyor. Örnek alınabilecek bu uygulamalar başka bir iletişim fakültesince de benimsenebiliyor ve proje yaygınlaştırılıyor.” dedi.

Prof. Dr. Arklan, iletişim alanının geleceği açısından büyük önem arz eden toplantıda sonrasında çıkarılan sonuç raporlarının üs kuruluşlarla da paylaşıldığına dikkat çekerek farklı gerekçelerle toplantıya katılamayan dekanlara dijital platform üzerinden etkinlikte yer alma fırsatı sunduklarını ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.