İl Müdürü Gevrek, tekerlekli sandalye ile maç yaptı

GÜNDEM 09.09.2021 - 23:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1554+ kez okundu.
 

İl Müdürü Gevrek, tekerlekli sandalye ile maç yaptı

İl Müdürü Gevrek, tekerlekli sandalye ile maç yaptı
ISPARTA Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve kurum personelleri ile Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcularıyla maç yaptı. Renkli görüntülerin ortaya çıktı maçta Müdür Gevrek, "Spor varsa, engel yoktur" dedi. Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ile kurum personelleri bir takım oluşturarak, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile maç yaptı. 6 Mart Kapalı Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmada renkli görüntüler ortaya çıktı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde engelli sporculardan oluşan basketbol takımı ile gerçekleştirilen maçta Müdür Gevrek ve kurum personelleri tekerlekli sandalyede ter döktü. İl Müdürü Murat Gevrek maç sonu açıklamasında ise; "Spor varsa, engel yoktur. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Mutlu Çarşamba projemiz devam ediyor. Mutlu Çarşamba projesindeki amacımız özel bireylerin engelli yokmuş gibi sportif, sanatsal, kültürel faaliyetlerle normal bireyler gibi aktiviteler yapıyoruz. Onlar mutlu oldukça, bizlerde mutlu oluyoruz. "Sporda engel yok" sloganıyla her hafta Çarşamba günü etkinliklerimizi devam edeceğiz" dedi.    
İl Müdürü Gevrek, tekerlekli sandalye ile maç yaptı

ISPARTA Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve kurum personelleri ile Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcularıyla maç yaptı. Renkli görüntülerin ortaya çıktı maçta Müdür Gevrek, "Spor varsa, engel yoktur" dedi.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ile kurum personelleri bir takım oluşturarak, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile maç yaptı. 6 Mart Kapalı Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmada renkli görüntüler ortaya çıktı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde engelli sporculardan oluşan basketbol takımı ile gerçekleştirilen maçta Müdür Gevrek ve kurum personelleri tekerlekli sandalyede ter döktü.

İl Müdürü Murat Gevrek maç sonu açıklamasında ise; "Spor varsa, engel yoktur. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Mutlu Çarşamba projemiz devam ediyor. Mutlu Çarşamba projesindeki amacımız özel bireylerin engelli yokmuş gibi sportif, sanatsal, kültürel faaliyetlerle normal bireyler gibi aktiviteler yapıyoruz. Onlar mutlu oldukça, bizlerde mutlu oluyoruz. "Sporda engel yok" sloganıyla her hafta Çarşamba günü etkinliklerimizi devam edeceğiz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.