İl Genel Meclisi’nden harekata tam destek

GÜNDEM 18.10.2019 - 17:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1294+ kez okundu.
 

İl Genel Meclisi’nden harekata tam destek

İl Genel Meclisi’nden harekata tam destek
Isparta İl Genel Meclisi Olağanüstü toplandı. Barış Pınarı Harekatına destek veren meclis üyeleri, ‘Ordumuzun ve Mehmetçiğimizin Yanındayız’ mesajı verdiler. Kahraman Mehmetçiğimizin Suriye’de teröristlere karşı gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatına bir destekte İYİ Partili İl Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın’dan geldi. Mecliste partisi adına destek bildirisi okuyan Sinan Aydın şu açıklamalara yer verdi: “Yüce Meclisimizin almış olduğu karar doğrultusunda  9 Ekim Çarşamba günü saat 16:00dan itibaren BARIŞ PINARI HAREKATI uygulanmaya başlandı. Düzenlenen hareketi Birleşmiş Milletler Sözleşmesinin 51.nci maddesinde yer alan “Meşru müdafa Hakkı” Çerçevesinde Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygılı olarak icra etmektir. Genel Başkanım Sayın Meral AKŞENER in de Söylediği gibi “Bugün Türkiye de  tek Bir Siyasi parti vardır, oda AL BAYRAK PARTİSİ” dir. Misak -ı Milli sınırlarımız Edirne ‘den başlayıp  Kars ta bitmiyor, bizim gönül coğrafyamız Adriyatik’ten Çin Seddine kadar olan coğrafyada  yaşayan kandaşlarımız kardeşlerimizin  yanı başlarında bulunduğumuz yerdir. Gönül coğrafyamız öyle geniş ki bu alan metreler kilometrelerle ölçülemez. Tarih boyunca Türk  milleti her daim yaraya merhem olmuş, olmaya da devam edecektir. Necip Türk Milleti ve Türk Silahlı  kuvvetleri şuan  dünyanın değişik  bölgelerinde  halen dahi yara sarmaya,merhem olmaya devam etmektedir.  Uluslararası  hukukun vermiş  olduğu haklarını kullanmak ve Ülkemizin  güneyindeki  sınır güvenliğini korumak, tehlikeleri bertaraf etmek amacı ile Suriye ‘nin kuzeyinde BARIŞ PINARI HAREKATI yaparak meşru haklarını  kullanmıştır.  Bu hakkımızı kullanmamıza hiç  bir güç  ve kuvvet engel olamaz. Türkiye Cumhuriyetinin  Kurucusu büyük lideri Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ün ‘Biz TÜRK ler,tarih boyunca Hürriyet ve İstiklal timsali olmuş bir milletiz’ sözüyle de anlatmak isteği gibi Türk milletinin Bağımsızlığı ve toprak bütünlüğünü korumak için,başka ülkelerinde toprak bütünlüğünü işgal etmeden evrensel hukuk kuralları içerisinde meşru müdafaa hakkını Barış Pınarı Harekatı’yla göstermiş bulunmaktayız. İyi Parti İl Genel Meclis Üyeleri  olarak  Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER ‘in Ordumuzu koşulsuz  desteğini açıklamış bulunmakta olup  bizlerde Isparta’dan İl Genel Meclis Üyeleri olarak ordumuza tam destek verdiğimizi açıklıyoruz. Türk silahlı Kuvvetlerimizin bölgedeki terör unsurlarını yok edeceğinden hiç şüphemiz yoktur ve inancımız tamdır. Tüm şehitlerimize Cenab -ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.Cenab- ı Mevlam Askerlerimizin ayaklarına taş değdirmesin   selam ve saygılarımızı sunuyorum. Ne Mutlu TÜRK’üm Diyene!” dedi.  
İl Genel Meclisi’nden harekata tam destek

Isparta İl Genel Meclisi Olağanüstü toplandı. Barış Pınarı Harekatına destek veren meclis üyeleri, ‘Ordumuzun ve Mehmetçiğimizin Yanındayız’ mesajı verdiler.

Kahraman Mehmetçiğimizin Suriye’de teröristlere karşı gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatına bir destekte İYİ Partili İl Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın’dan geldi.

Mecliste partisi adına destek bildirisi okuyan Sinan Aydın şu açıklamalara yer verdi: “Yüce Meclisimizin almış olduğu karar doğrultusunda  9 Ekim Çarşamba günü saat 16:00dan itibaren BARIŞ PINARI HAREKATI uygulanmaya başlandı. Düzenlenen hareketi Birleşmiş Milletler Sözleşmesinin 51.nci maddesinde yer alan “Meşru müdafa Hakkı” Çerçevesinde Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygılı olarak icra etmektir. Genel Başkanım Sayın Meral AKŞENER in de Söylediği gibi “Bugün Türkiye de  tek Bir Siyasi parti vardır, oda AL BAYRAK PARTİSİ” dir. Misak -ı Milli sınırlarımız Edirne ‘den başlayıp  Kars ta bitmiyor, bizim gönül coğrafyamız Adriyatik’ten Çin Seddine kadar olan coğrafyada  yaşayan kandaşlarımız kardeşlerimizin  yanı başlarında bulunduğumuz yerdir. Gönül coğrafyamız öyle geniş ki bu alan metreler kilometrelerle ölçülemez. Tarih boyunca Türk  milleti her daim yaraya merhem olmuş, olmaya da devam edecektir. Necip Türk Milleti ve Türk Silahlı  kuvvetleri şuan  dünyanın değişik  bölgelerinde  halen dahi yara sarmaya,merhem olmaya devam etmektedir.  Uluslararası  hukukun vermiş  olduğu haklarını kullanmak ve Ülkemizin  güneyindeki  sınır güvenliğini korumak, tehlikeleri bertaraf etmek amacı ile Suriye ‘nin kuzeyinde BARIŞ PINARI HAREKATI yaparak meşru haklarını  kullanmıştır.  Bu hakkımızı kullanmamıza hiç  bir güç  ve kuvvet engel olamaz. Türkiye Cumhuriyetinin  Kurucusu büyük lideri Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ün ‘Biz TÜRK ler,tarih boyunca Hürriyet ve İstiklal timsali olmuş bir milletiz’ sözüyle de anlatmak isteği gibi Türk milletinin Bağımsızlığı ve toprak bütünlüğünü korumak için,başka ülkelerinde toprak bütünlüğünü işgal etmeden evrensel hukuk kuralları içerisinde meşru müdafaa hakkını Barış Pınarı Harekatı’yla göstermiş bulunmaktayız. İyi Parti İl Genel Meclis Üyeleri  olarak  Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER ‘in Ordumuzu koşulsuz  desteğini açıklamış bulunmakta olup  bizlerde Isparta’dan İl Genel Meclis Üyeleri olarak ordumuza tam destek verdiğimizi açıklıyoruz. Türk silahlı Kuvvetlerimizin bölgedeki terör unsurlarını yok edeceğinden hiç şüphemiz yoktur ve inancımız tamdır. Tüm şehitlerimize Cenab -ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.Cenab- ı Mevlam Askerlerimizin ayaklarına taş değdirmesin   selam ve saygılarımızı sunuyorum. Ne Mutlu TÜRK’üm Diyene!” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.