İKTİDARA YÜRÜDÜĞÜMÜZÜ İLAN ETTİK

SİYASET 23.03.2015 - 18:31, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2617+ kez okundu.
 

İKTİDARA YÜRÜDÜĞÜMÜZÜ İLAN ETTİK

MHP Milletvekili Aday adayı Hüseyin Uçman, partisinin 11. Büyük Kurultayı’na katıldı. Dr, Devlet Bahçeli’nin yeniden genel başkan seçildiği kongrede Uçman, MHP yöneticileri ile biraraya geldi.
MHP Milletvekili Aday adayı Hüseyin Uçman, partisinin 11.  Büyük Kurultayı’na  katıldı. Dr, Devlet Bahçeli’nin yeniden genel başkan seçildiği kongrede Uçman, MHP yöneticileri ile biraraya geldi.  Uçman, kurultaydaki coşkunun MHP’nin iktidara emin adımlarla yürdüğünün göstergesi olduğunu belirterek “BilgeLiderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin başkanlığında 7 Haziran’da  iktirada yürüyeceğiz. Sayın liderimizin söylediği gibi  Bugün Türkiye'nin milli değerlerine sahip çıkmak için yedi düvele haykırdık. İktidara yürüdüğümüzü ilan ettik. Bugün Türkiye'ye soyanlardan hesap sorulacağını tarihe not düştük. Bu salondan yükselen ses; vatan ve millet sevgisinin, milli vicdanın gür sesiydi. Sesimiz İmralı ve Kandil'de yankılanacaktır. Kaçak saraydaki şahsın uykularını kaçıracaktır. Bizi duyan rüşvetçiler, hırsızlar Türkiye'yi dört koldan soyanlar sinecek yer arayacaklardır. Buradan çıkan sesi bekliyorlar. Bu ses işsizlerin, kimsesizlerin, köylülerin, çiftçilerin, memurların, çaresiz esnafın, tüccarların sesi olacaktır” dedi.
MHP Milletvekili Aday adayı Hüseyin Uçman, partisinin 11. Büyük Kurultayı’na katıldı. Dr, Devlet Bahçeli’nin yeniden genel başkan seçildiği kongrede Uçman, MHP yöneticileri ile biraraya geldi.

MHP Milletvekili Aday adayı Hüseyin Uçman, partisinin 11.  Büyük Kurultayı’na  katıldı. Dr, Devlet Bahçeli’nin yeniden genel başkan seçildiği kongrede Uçman, MHP yöneticileri ile biraraya geldi.

 Uçman, kurultaydaki coşkunun MHP’nin iktidara emin adımlarla yürdüğünün göstergesi olduğunu belirterek “BilgeLiderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin başkanlığında 7 Haziran’da  iktirada yürüyeceğiz. Sayın liderimizin söylediği gibi  Bugün Türkiye'nin milli değerlerine sahip çıkmak için yedi düvele haykırdık. İktidara yürüdüğümüzü ilan ettik. Bugün Türkiye'ye soyanlardan hesap sorulacağını tarihe not düştük.

Bu salondan yükselen ses; vatan ve millet sevgisinin, milli vicdanın gür sesiydi. Sesimiz İmralı ve Kandil'de yankılanacaktır. Kaçak saraydaki şahsın uykularını kaçıracaktır. Bizi duyan rüşvetçiler, hırsızlar Türkiye'yi dört koldan soyanlar sinecek yer arayacaklardır. Buradan çıkan sesi bekliyorlar. Bu ses işsizlerin, kimsesizlerin, köylülerin, çiftçilerin, memurların, çaresiz esnafın, tüccarların sesi olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.