İKTİDAR VEKİLLERİ KÖYLERİ UNUTMUŞLAR

SİYASET 25.03.2015 - 12:51, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2002+ kez okundu.
 

İKTİDAR VEKİLLERİ KÖYLERİ UNUTMUŞLAR

İKTİDAR VEKİLLERİ KÖYLERİ UNUTMUŞLAR
İKTİDAR VEKİLLERİ KÖYLERİ UNUTMUŞLAR CHP Milletvekili aday adayı Mustafa Ceyhan, köylerin yollarını dahi unutan AK Parti milletvekili olduğunu ileri sürerek, “Şuanda Isparta’nın ilçeleri, köyleri ve kasabaları sahipsiz kalmış" dedi. Aday adaylığı sürecinde 13 ilçe 9 kasaba ve 93 köy ziyaret eden Mustafa Ceyhan, izlenimlerini anlattı. Her köyde bir üye bile olsa o köye gittiğini belirten Ceyhan, ziyaretlerinin devam edeceğini ve ön seçimden sonra 203 köyü en az bir kere bazı köyleri 2-3 kez ziyaret edeceğini bildirdi. Yaptığı ziyaretler neticesinde iktidar partisi milletvekillerinin köyleri unuttuğunu gördüklerini belirten Ceyhan, şunları söyledi; ‘’Köylerimizin yollarını unutanlar dahi var. Hatta bazıları seçimde gitmemişler bile. Bazı köylüler bize oy istemeye bile gelmediler diyorlar. Şuanda Isparta’nın ilçeleri, köyleri ve kasabaları sahipsiz kalmış. Biz bu seçimle birlikte Isparta merkezden ateşlediğimiz bu alevi tüm köylerimizle birlikte iktidara kadar götüreceğiz. BEN KORKUSUZ, CESUR BİR SİYASİ PARTİ FİGÜRÜYÜM Milletvekilliği bir parti görevidir. Bir meslek değildir. Bize yetki verirseniz sizler adına bir dönem bu görevi ben yapmaya talibim. Ben Isparta il örgütünün ve il ile ilçe başkanlarının emrinde olarak siyaset yapacağım. Isparta’mızda 3571 üyemizin emrinde çalışacağım. Ben korkusuz, cesur bir siyasi parti figürüyüm. Bundan önemlisi kavgacı değilim, küs olamam, kimseyle mücadelemi kavga boyutuna getiremem. Tüm parti üyelerime eşit mesafedeyim. Benle birlikte 18 aday adayı arkadaşımız sizlerin karşısına çıkacak. Her biri birbirinden değerli. Her yerde söylüyorum. Bu yüzden AKP’liler bana cevap vermeye başladılar. En az nitelik ve nicelikli arkadaşımız bile onların başbakanından daha kıymetli. Ben sizlerin oyuna talibim. Aday sıra numaram 8 ama benim gibi kıymetli 18 arkadaşım var. Onlara da oy vermeyi unutmayın. Beraberce ön seçime katılalım, ön seçimi bir şenlik, düğün haline getirelim. Sandıkları coşturalım. Aday listemizi diğer partilerde olmadığı şekilde kendimiz belirleyelim. Ispartalı seçmenin karşısına böyle çıkalım. ZAFERE KADINLARIMIZLA BİRLİKTE GİDECEĞİZ Ben kadınlarımıza güveniyorum. Sizlerle mücadele edeceğiz ve bu seçimi alacağız. Isparta’yı kadınlarla birlikte fethedeceğiz. Isparta’da CHP zaferini kadınlarla birlikte kazanacağız. 741 üye kadın arkadaşımıza güvenim tamdır. Ev ev mahalle mahalle gezeceğiz. 154 bin kadın arkadaşımızdan oy alacağız. 153 merkezde Ispartalı var. Bu oyları alacağız. Isparta’da inşallah 100 bin oyla en az 2 vekil alacağız.”
İKTİDAR VEKİLLERİ KÖYLERİ UNUTMUŞLAR

İKTİDAR VEKİLLERİ KÖYLERİ UNUTMUŞLAR

CHP Milletvekili aday adayı Mustafa Ceyhan, köylerin yollarını dahi unutan AK Parti milletvekili olduğunu ileri sürerek, “Şuanda Isparta’nın ilçeleri, köyleri ve kasabaları sahipsiz kalmış" dedi.

Aday adaylığı sürecinde 13 ilçe 9 kasaba ve 93 köy ziyaret eden Mustafa Ceyhan, izlenimlerini anlattı. Her köyde bir üye bile olsa o köye gittiğini belirten Ceyhan, ziyaretlerinin devam edeceğini ve ön seçimden sonra 203 köyü en az bir kere bazı köyleri 2-3 kez ziyaret edeceğini bildirdi. Yaptığı ziyaretler neticesinde iktidar partisi milletvekillerinin köyleri unuttuğunu gördüklerini belirten Ceyhan, şunları söyledi; ‘’Köylerimizin yollarını unutanlar dahi var. Hatta bazıları seçimde gitmemişler bile. Bazı köylüler bize oy istemeye bile gelmediler diyorlar. Şuanda Isparta’nın ilçeleri, köyleri ve kasabaları sahipsiz kalmış. Biz bu seçimle birlikte Isparta merkezden ateşlediğimiz bu alevi tüm köylerimizle birlikte iktidara kadar götüreceğiz.

BEN KORKUSUZ, CESUR BİR SİYASİ PARTİ FİGÜRÜYÜM

Milletvekilliği bir parti görevidir. Bir meslek değildir. Bize yetki verirseniz sizler adına bir dönem bu görevi ben yapmaya talibim. Ben Isparta il örgütünün ve il ile ilçe başkanlarının emrinde olarak siyaset yapacağım. Isparta’mızda 3571 üyemizin emrinde çalışacağım. Ben korkusuz, cesur bir siyasi parti figürüyüm. Bundan önemlisi kavgacı değilim, küs olamam, kimseyle mücadelemi kavga boyutuna getiremem. Tüm parti üyelerime eşit mesafedeyim. Benle birlikte 18 aday adayı arkadaşımız sizlerin karşısına çıkacak. Her biri birbirinden değerli. Her yerde söylüyorum. Bu yüzden AKP’liler bana cevap vermeye başladılar. En az nitelik ve nicelikli arkadaşımız bile onların başbakanından daha kıymetli. Ben sizlerin oyuna talibim. Aday sıra numaram 8 ama benim gibi kıymetli 18 arkadaşım var. Onlara da oy vermeyi unutmayın. Beraberce ön seçime katılalım, ön seçimi bir şenlik, düğün haline getirelim. Sandıkları coşturalım. Aday listemizi diğer partilerde olmadığı şekilde kendimiz belirleyelim. Ispartalı seçmenin karşısına böyle çıkalım.

ZAFERE KADINLARIMIZLA BİRLİKTE GİDECEĞİZ

Ben kadınlarımıza güveniyorum. Sizlerle mücadele edeceğiz ve bu seçimi alacağız. Isparta’yı kadınlarla birlikte fethedeceğiz. Isparta’da CHP zaferini kadınlarla birlikte kazanacağız. 741 üye kadın arkadaşımıza güvenim tamdır. Ev ev mahalle mahalle gezeceğiz. 154 bin kadın arkadaşımızdan oy alacağız. 153 merkezde Ispartalı var. Bu oyları alacağız. Isparta’da inşallah 100 bin oyla en az 2 vekil alacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.