İKİ KADIN TARTIŞTIĞI ADAMI BIÇAKLADI

GÜNDEM 26.06.2020 - 14:46, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2458+ kez okundu.
 

İKİ KADIN TARTIŞTIĞI ADAMI BIÇAKLADI

İKİ KADIN TARTIŞTIĞI ADAMI BIÇAKLADI
Isparta'da 2 kadın, tartıştıkları adamı evinin önünde bıçakladı. Olay geçen akşam saatlerinde Gülcü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre H.K. ve E.Y. isimli 2 kadın, nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştığı adamı bıçakladı. Olay sonrası yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri tarafından olay ile ilgili 2 kişiyi gözaltına alırken, soruşturma başlatıldı.
İKİ KADIN TARTIŞTIĞI ADAMI BIÇAKLADI

Isparta'da 2 kadın, tartıştıkları adamı evinin önünde bıçakladı.

Olay geçen akşam saatlerinde Gülcü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre H.K. ve E.Y. isimli 2 kadın, nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştığı adamı bıçakladı. Olay sonrası yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri tarafından olay ile ilgili 2 kişiyi gözaltına alırken, soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.