İHH, Kaymakkapı’da İrtibat Noktası açtı bağışlarınızı bekliyor: İYİLİKTE PAYINIZ OLSUN…

GÜNDEM 26.07.2019 - 16:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2410+ kez okundu.
 

İHH, Kaymakkapı’da İrtibat Noktası açtı bağışlarınızı bekliyor: İYİLİKTE PAYINIZ OLSUN…

İHH, Kaymakkapı’da İrtibat Noktası açtı bağışlarınızı bekliyor: İYİLİKTE PAYINIZ OLSUN…
Yıllardır dünya mazlumlarının yardımına koşan Isparta İHH yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşların rahat erişimlerini sağlamak amacıyla Kaymakkapı Meydanı’na ‘İrtibak Noktası’ açtı.    Bu Kurban Bayramında da kurban bağışında bulunmak isteyen tüm Hayırseverleri İHH’ya beklediklerini ifade eden İnsanı Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Dünyanın 144 ülkesinde yardım faaliyetlerini sürdüren bir teşkilat olarak bizde bu teşkilatın Isparta Temsilciliği olarak şehrimizin en yoğun merkezi konumundaki Kaymakkapı Meydanında ‘İrtibak Noktası’ açtık. “KAYMAKKAPI MEYDANINA İRTİBAT NOKTASI AÇTIK”  Bugün huzurlarınız da bulunan Isparta Temsilciliği Kaymakkapı İrtibat Noktası her zaman mazlumun yanında zalimin karşısında olacaktır. Müslümanız, sorumluluk sahibiyiz, bu çocuklardan sorumluyuz. Yeryüzünün halifesiyiz, bir dakika bile boş vaktimiz yok. Bir yerde bir yetimin gözyaşı varsa bundan her birimiz sorumluyuz. Bundan sonrası için yol haritamız belli yetimin, mazlumun ve mağdurun yanında olarak onlara hizmet için çalışmak” dedi. “İHH OLARAK KURBAN  BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ”  İHH olarak bu yılki Kurban Bayramı sloganlarının ‘İyilikte Payınız Olsun’ olduğunu vurgulayan İl Temsilcisi Akçil; “Dünya’nın neresin de olursa olsun hangi zaman diliminde olursa olsun bir mazlumun bir mağdurun durumuna el atmak bizim medeniyetimizin inancımızın bir gerekliliğidir. Bu anlamda biz de İHH olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bağış çalışmalarına hız verdik. Bu doğrultuda, İnsanı Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği olarak hayırsever vatandaşlarımızın kurban bağışlarını bekliyoruz. “BAĞIŞLARINIZI KAYMAKKAPI MEYDANINDAKİ  İRTİBAT NOKTASINA DA YAPABİLİRSİNİZ”  Vatandaşlarımız İHH Isparta Temsilciliğinin bulunduğu Cumhuriyet Caddesi, Yayla Mahallesi 1602 sok. Kahramanlar Apartmanı Kat: 2 No.2 adresine başvurabilecekleri gibi daha rahat ulaşabilmeleri için Kaymakkapı Meydanına da İrtibat Noktası açtık. Buradaki görevli arkadaşımız vatandaşlarımızın her türlü bağışlarını alabilmektedir” dedi. TELEFONLA BİLGİ  ALABİLİRSİNİZ  İnsanı Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, hayırsever vatandaşların kurban bağışı konusunda İHH Isparta Temsilciliğinin (0246) 202 2 204 nolu telefonundan da bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.
İHH, Kaymakkapı’da İrtibat Noktası açtı bağışlarınızı bekliyor: İYİLİKTE PAYINIZ OLSUN…

Yıllardır dünya mazlumlarının yardımına koşan Isparta İHH yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşların rahat erişimlerini sağlamak amacıyla Kaymakkapı Meydanı’na ‘İrtibak Noktası’ açtı. 
 
Bu Kurban Bayramında da kurban bağışında bulunmak isteyen tüm Hayırseverleri İHH’ya beklediklerini ifade eden İnsanı Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Dünyanın 144 ülkesinde yardım faaliyetlerini sürdüren bir teşkilat olarak bizde bu teşkilatın Isparta Temsilciliği olarak şehrimizin en yoğun merkezi konumundaki Kaymakkapı Meydanında ‘İrtibak Noktası’ açtık.

“KAYMAKKAPI MEYDANINA
İRTİBAT NOKTASI AÇTIK” 
Bugün huzurlarınız da bulunan Isparta Temsilciliği Kaymakkapı İrtibat Noktası her zaman mazlumun yanında zalimin karşısında olacaktır. Müslümanız, sorumluluk sahibiyiz, bu çocuklardan sorumluyuz. Yeryüzünün halifesiyiz, bir dakika bile boş vaktimiz yok. Bir yerde bir yetimin gözyaşı varsa bundan her birimiz sorumluyuz. Bundan sonrası için yol haritamız belli yetimin, mazlumun ve mağdurun yanında olarak onlara hizmet için çalışmak” dedi.
“İHH OLARAK KURBAN 
BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ” 
İHH olarak bu yılki Kurban Bayramı sloganlarının ‘İyilikte Payınız Olsun’ olduğunu vurgulayan İl Temsilcisi Akçil; “Dünya’nın neresin de olursa olsun hangi zaman diliminde olursa olsun bir mazlumun bir mağdurun durumuna el atmak bizim medeniyetimizin inancımızın bir gerekliliğidir. Bu anlamda biz de İHH olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bağış çalışmalarına hız verdik. Bu doğrultuda, İnsanı Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği olarak hayırsever vatandaşlarımızın kurban bağışlarını bekliyoruz.

“BAĞIŞLARINIZI KAYMAKKAPI MEYDANINDAKİ 
İRTİBAT NOKTASINA DA YAPABİLİRSİNİZ” 
Vatandaşlarımız İHH Isparta Temsilciliğinin bulunduğu Cumhuriyet Caddesi, Yayla Mahallesi 1602 sok. Kahramanlar Apartmanı Kat: 2 No.2 adresine başvurabilecekleri gibi daha rahat ulaşabilmeleri için Kaymakkapı Meydanına da İrtibat Noktası açtık. Buradaki görevli arkadaşımız vatandaşlarımızın her türlü bağışlarını alabilmektedir” dedi.
TELEFONLA BİLGİ 
ALABİLİRSİNİZ 
İnsanı Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, hayırsever vatandaşların kurban bağışı konusunda İHH Isparta Temsilciliğinin (0246) 202 2 204 nolu telefonundan da bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.