İHH’DAN EMNİYET MÜDÜRÜ TURANLI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GÜNDEM 21.09.2021 - 21:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1944+ kez okundu.
 

İHH’DAN EMNİYET MÜDÜRÜ TURANLI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İHH’DAN EMNİYET MÜDÜRÜ TURANLI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Isparta Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Metin Turanlı’yı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.   İHH Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri Ruhi Uygun, İsa Aytuna, Yunus Özler ve Himmet Gürdal ile birlikte bugün Emniyet İl Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya ziyarette bulundular. AKÇİL; “YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN” Bugün saat 11.00’de gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, geçtiğimiz günlerde Isparta Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Metin Turanlı’ya yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak,  İHH olarak gerek Isparta gerek Türkiye ve gerekse dünya genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek ilgi alaka ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti.  TURANLI; “ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM” İHH Heyetinin kendisine yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet İl Müdürü Ahmet Metin Turanlı da ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Osman Akçil Hocamızın nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “İNSANLARA HİZMET ETMEYİ, YARDIM ETMEYİ SEVERİM” Ben kişilik olarak insanlara diline, dinine, ırkına bakmadan yardım etmeyi çok severim. Dolayısıyla, İHH da bir yardım kuruluşu olduğuna göre bir anlamda aynı kulvardayız demektir. Bu doğrultuda, her zaman halkımıza hizmet etmenin gayreti içinde oldum. Burada yani Isparta’da da keza aynı şekilde. Bu doğrultuda, İHH’nın Genel Başkanı Bülent Yıldırım arkadaşımdır. Dolayısıyla genel merkez  düzeyinde çalışmalarını takip ediyorum. İnşaallah bundan sonra Isparta bazındaki çalışmaları da takip etme imkanı bulacağım. İHH, gerek yurt içinde gerek yurt dışında yardıma muhtaçlara hizmet anlamında çok güzel çalışmalar yapıyor. Müdürlüğüm konusunda ise, dilek ve temennileriniz için teşekkür ediyorum. İnşaallah Isparta halkımıza hizmet etmek, daha iyi hizmet etmek ve Emniyet teşkilatımızı bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gayret göstereceğiz. Ben, çalışmalarında tüm İHH ailesine başarılar diliyorum” dedi. EMNİYET MÜDÜRÜ TURANLI’YA KUDÜS BİBLOSU Ziyaretin sonunda ise, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, Emniyet İl Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya ziyaretin anlam ve önemine binaen; Müslümanlara yapılan zulmün bir türlü bitmediği ve Müslüman direnişinin simgesi olan ‘Kudüs’ Biblosu hediye etti.
İHH’DAN EMNİYET MÜDÜRÜ TURANLI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Isparta Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Metin Turanlı’yı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

 

İHH Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri Ruhi Uygun, İsa Aytuna, Yunus Özler ve Himmet Gürdal ile birlikte bugün Emniyet İl Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya ziyarette bulundular.

AKÇİL; “YENİ GÖREVİNİZ

HAYIRLI OLSUN”

Bugün saat 11.00’de gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, geçtiğimiz günlerde Isparta Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Metin Turanlı’ya yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak,  İHH olarak gerek Isparta gerek Türkiye ve gerekse dünya genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek ilgi alaka ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti. 

TURANLI; “ZİYARETİNİZ İÇİN

TEŞEKKÜR EDERİM”

İHH Heyetinin kendisine yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet İl Müdürü Ahmet Metin Turanlı da ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Osman Akçil Hocamızın nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

“İNSANLARA HİZMET ETMEYİ,

YARDIM ETMEYİ SEVERİM”

Ben kişilik olarak insanlara diline, dinine, ırkına bakmadan yardım etmeyi çok severim. Dolayısıyla, İHH da bir yardım kuruluşu olduğuna göre bir anlamda aynı kulvardayız demektir. Bu doğrultuda, her zaman halkımıza hizmet etmenin gayreti içinde oldum. Burada yani Isparta’da da keza aynı şekilde. Bu doğrultuda, İHH’nın Genel Başkanı Bülent Yıldırım arkadaşımdır. Dolayısıyla genel merkez  düzeyinde çalışmalarını takip ediyorum. İnşaallah bundan sonra Isparta bazındaki çalışmaları da takip etme imkanı bulacağım. İHH, gerek yurt içinde gerek yurt dışında yardıma muhtaçlara hizmet anlamında çok güzel çalışmalar yapıyor. Müdürlüğüm konusunda ise, dilek ve temennileriniz için teşekkür ediyorum. İnşaallah Isparta halkımıza hizmet etmek, daha iyi hizmet etmek ve Emniyet teşkilatımızı bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gayret göstereceğiz. Ben, çalışmalarında tüm İHH ailesine başarılar diliyorum” dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ

TURANLI’YA

KUDÜS BİBLOSU

Ziyaretin sonunda ise, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, Emniyet İl Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya ziyaretin anlam ve önemine binaen; Müslümanlara yapılan zulmün bir türlü bitmediği ve Müslüman direnişinin simgesi olan ‘Kudüs’ Biblosu hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.