İHH 2020 Yılı Kurban Fiyatını Belirledi: Vekaletle Kurban Bedeli 900 TL

GÜNDEM 24.06.2020 - 15:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2727+ kez okundu.
 

İHH 2020 Yılı Kurban Fiyatını Belirledi: Vekaletle Kurban Bedeli 900 TL

İHH 2020 Yılı Kurban Fiyatını Belirledi: Vekaletle Kurban Bedeli 900 TL
Isparta İHH, 28 yılın verdiği tecrübe ile bu yıl da yine mazlumların yanında olacak; kurbanlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için ‘Kurban Rahmettir’ sloganıyla Türkiye dahil dünyanın 90 ülke ve bölgesine yola çıkacak.   İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, bu yılki Kurban organizasyonu ile yurt içindeki Kurban çalışmaları ile birlikte 90 ülke ve bölgede gerçekleştirerek ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyor. 1993 yılında bir grup hayırseverin el ele vermesiyle Türkiye’de ilk defa kurban projesini gerçekleştiren İHH, 27 yıldır gerçekleştirdiği kurban çalışmalarında her yıl onlarca ülkeyi ziyaret ederek milyonlarca insana yardım ulaştırıyor. AKÇİL; “BU KURBAN BAYRAMI İÇİN DE KURBAN VEKALETLERİNİZİ İHH’YA VERİN” Çeyrek asrı aşan bir süredir Kurban organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, İHH’nın bu bayram belirlemiş olduğu kurban bedeli yurt içinde ve yurt dışında tek fiyat olarak 900 TL olduğunu ve vekâlet yoluyla kurbanlarını Isparta İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverlerin kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasından dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceklerini belirtti. ISPARTA İHH’YA VEKALETLE KURBAN KESTİRMEK İÇİN… İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, vekâlet yoluyla kurbanlarını Isparta İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverlerin isterlerse Isparta İHH’nın Cumhuriyet Caddesi 1602 Sokak No.4 adresindeki merkezine gelerek verebilecekleri gibi, (0246) 202 22 04 nolu telefonu arayarak da bu işlemi gerçekleştirebileceklerini bildirdi.  
İHH 2020 Yılı Kurban Fiyatını Belirledi: Vekaletle Kurban Bedeli 900 TL

Isparta İHH, 28 yılın verdiği tecrübe ile bu yıl da yine mazlumların yanında olacak; kurbanlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için ‘Kurban Rahmettir’ sloganıyla Türkiye dahil dünyanın 90 ülke ve bölgesine yola çıkacak.
 
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, bu yılki Kurban organizasyonu ile yurt içindeki Kurban çalışmaları ile birlikte 90 ülke ve bölgede gerçekleştirerek ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyor. 1993 yılında bir grup hayırseverin el ele vermesiyle Türkiye’de ilk defa kurban projesini gerçekleştiren İHH, 27 yıldır gerçekleştirdiği kurban çalışmalarında her yıl onlarca ülkeyi ziyaret ederek milyonlarca insana yardım ulaştırıyor.
AKÇİL; “BU KURBAN BAYRAMI İÇİN DE
KURBAN VEKALETLERİNİZİ İHH’YA VERİN”
Çeyrek asrı aşan bir süredir Kurban organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, İHH’nın bu bayram belirlemiş olduğu kurban bedeli yurt içinde ve yurt dışında tek fiyat olarak 900 TL olduğunu ve vekâlet yoluyla kurbanlarını Isparta İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverlerin kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasından dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceklerini belirtti.
ISPARTA İHH’YA VEKALETLE
KURBAN KESTİRMEK İÇİN…
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, vekâlet yoluyla kurbanlarını Isparta İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverlerin isterlerse Isparta İHH’nın Cumhuriyet Caddesi 1602 Sokak No.4 adresindeki merkezine gelerek verebilecekleri gibi, (0246) 202 22 04 nolu telefonu arayarak da bu işlemi gerçekleştirebileceklerini bildirdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.