İBİCİOĞLU ADAY OLDU

GÜNDEM 23.07.2015 - 15:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2556+ kez okundu.
 

İBİCİOĞLU ADAY OLDU

İBİCİOĞLU ADAY OLDU
Süleyman Demirel Üniversitesi'nin eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kurulan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin rektörlüğü için adaylık başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi için başvurular 1Haziran 2015 tarihinden 10 Temmuz 2015 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na yapıldı. Başvuru yapanların arasında ise SDÜEski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'da yer aldı. Ayrıca rektörlük için 42 adayın başvuruda bulunduğu öğrenildi.    
İBİCİOĞLU ADAY OLDU

Süleyman Demirel Üniversitesi'nin eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kurulan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin rektörlüğü için adaylık başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi için başvurular 1Haziran 2015 tarihinden 10 Temmuz 2015 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na yapıldı. Başvuru yapanların arasında ise SDÜEski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'da yer aldı. Ayrıca rektörlük için 42 adayın başvuruda bulunduğu öğrenildi.  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.