HYUNDAİ SU ARITMA ROBOTU ISPARTA’DA

YAŞAM 21.04.2019 - 12:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3378+ kez okundu.
 

HYUNDAİ SU ARITMA ROBOTU ISPARTA’DA

HYUNDAİ SU ARITMA ROBOTU ISPARTA’DA
Isparta’da konut ve işyeri tipi su artıma sistemlerinde lider marka Barida Su Arıtma Sistemleri ile Isparta Hyundai Su Arıtma Robotuna kavuştu. Isparta’da Hasan Gürbüz Parkı karşısında faaliyet gösteren Barida Su Arıtma Sistemleri, Türkiye’nin tek “FDA” onaylı su arıtma robotu olan araç sektöründen de bildiğiniz ününü sıkça duyuran Hyundai marka su arıtma robotunun Isparta Burdur ve Antalya bölge temsilciliğini yapacak.  İşletmeci Neşat Ataseven, Barida Su Arıtma ailesi olarak siz değerli tüketicilerimize HYUNDAİ Su Arıtma Robotunu 30 gün süresince ücretsiz deneme fırsatı sunuyoruz. Böylece ürünü kendi evinizde veya işyerinizde test edip kullanarak pratikliğini, tadarak lezzetini ve dahası 30 gün boyunca damacanaya para vermeyerek ekonomikliğini tecrübe etme şmkanı sunuyoruz. Eğer memnun kalıp sahip olmak isterseniz hiçbir risk almadan 100 memnuniyetle ürünümüze sahip olabilirsiniz ya da dilerseniz koşulsuz iade edebilirsiniz. Ataseven,  tüketicilerin ürünü deneyerek bu imkandan yararlanabileceklerini söyledi ÖNEMİ ANLAŞILDI  Artık evlerde ve iş yerlerinde su arıtmanın öneminin anlaşıldığını belirten Ataseven, “HYUNDAİ Su Arıtma Robotu ile suyunuzdaki kötü koku, katı maddeler ve kloru giderip, lezzetli, berrak, kaliteli ve içimi hoş, doğal sürece benzer ölçeklerde arıtılmış sağlıklı bir su üretebilirsiniz. Arınmış su kullanarak , mutlu ve sağlıklı bir hayatın en özgün boyutlarını sevdiklerinizle paylaşabilir, geleceğin teknolojisini güvenle kullanarak yaşam kalitenizi daha üst noktalara taşıyabilirsiniz” diye konuştu. NEDEN ARITILMIŞ SU? Ataseven, neden HYUNDAİ Su Arıtma Robotu kullanılması gerektiğini de şu sözlerle anlattı; “ Vücudunuzun su ihtiyacını sağlıklı su ile karşılamak için, Sudan kaynaklanan hastalıkları önlemek için,Taşımadan kaynaklı sağlık ve güvenlik sorunlarını gidermek için, Binaların depolarında oluşan kirliliğin içmesuyuna karışmasını önlemek için, Damacanalardan kaynaklanan zararlı kimyasal maddelerin etkilerini ortadan kaldırmak için, Sudaki kloru gidererek zararlarını önlemek için,Günlük mineral ihtiyacının düzenli ve dengeli karşılamak için, su arıtma sistemleri kullanılmalıdır.” MERKEZİ SİSTEMLE ARITMA SUYU İMKANI Öte yandan Ataseven, HYUNDAİ Su Arıtma Robotunun damacana suyundan daha ekonomik olduğunu belirterek, arıtma sistemlerinin sadece dairelerde değil, toplu konutlarda merkezi sistemle oluşturulabildiğini ayrıca işyerlerinde de kullanılabildiğini sözlerine ekledi.  İLETİŞİM Tel:0850 255 0 273)  Tel: 0246 223 10 10 GSM: 0555 649 62 22 info@baridasuaritma.com (mailto:info@baridasuaritma.com) Adres: Pirimehmet mah. 1727 Sk. No: 2 Merkez / Isparta
HYUNDAİ SU ARITMA ROBOTU ISPARTA’DA

Isparta’da konut ve işyeri tipi su artıma sistemlerinde lider marka Barida Su Arıtma Sistemleri ile

Isparta Hyundai Su Arıtma Robotuna kavuştu.

Isparta’da Hasan Gürbüz Parkı karşısında faaliyet gösteren Barida Su Arıtma Sistemleri, Türkiye’nin tek “FDA” onaylı su arıtma robotu olan araç sektöründen de bildiğiniz ününü sıkça duyuran Hyundai marka su arıtma robotunun Isparta Burdur ve Antalya bölge temsilciliğini yapacak.

 İşletmeci Neşat Ataseven, Barida Su Arıtma ailesi olarak siz değerli tüketicilerimize HYUNDAİ Su Arıtma Robotunu 30 gün süresince ücretsiz deneme fırsatı sunuyoruz. Böylece ürünü kendi evinizde veya işyerinizde test edip kullanarak pratikliğini, tadarak lezzetini ve dahası 30 gün boyunca damacanaya para vermeyerek ekonomikliğini tecrübe etme şmkanı sunuyoruz. Eğer memnun kalıp sahip olmak isterseniz hiçbir risk almadan 100 memnuniyetle ürünümüze sahip olabilirsiniz ya da dilerseniz koşulsuz iade edebilirsiniz. Ataseven,  tüketicilerin ürünü deneyerek bu imkandan yararlanabileceklerini söyledi

ÖNEMİ ANLAŞILDI

 Artık evlerde ve iş yerlerinde su arıtmanın öneminin anlaşıldığını belirten Ataseven, “HYUNDAİ Su Arıtma Robotu ile suyunuzdaki kötü koku, katı maddeler ve kloru giderip, lezzetli, berrak, kaliteli ve içimi hoş, doğal sürece benzer ölçeklerde arıtılmış sağlıklı bir su üretebilirsiniz. Arınmış su kullanarak , mutlu ve sağlıklı bir hayatın en özgün boyutlarını sevdiklerinizle paylaşabilir, geleceğin teknolojisini güvenle kullanarak yaşam kalitenizi daha üst noktalara taşıyabilirsiniz” diye konuştu.

NEDEN ARITILMIŞ SU?

Ataseven, neden HYUNDAİ Su Arıtma Robotu kullanılması gerektiğini de şu sözlerle anlattı; “ Vücudunuzun su ihtiyacını sağlıklı su ile karşılamak için, Sudan kaynaklanan hastalıkları önlemek için,Taşımadan kaynaklı sağlık ve güvenlik sorunlarını gidermek için, Binaların depolarında oluşan kirliliğin içmesuyuna karışmasını önlemek için, Damacanalardan kaynaklanan zararlı kimyasal maddelerin etkilerini ortadan kaldırmak için, Sudaki kloru gidererek zararlarını önlemek için,Günlük mineral ihtiyacının düzenli ve dengeli karşılamak için, su arıtma sistemleri kullanılmalıdır.”

MERKEZİ SİSTEMLE ARITMA SUYU İMKANI

Öte yandan Ataseven, HYUNDAİ Su Arıtma Robotunun damacana suyundan daha ekonomik olduğunu belirterek, arıtma sistemlerinin sadece dairelerde değil, toplu konutlarda merkezi sistemle oluşturulabildiğini ayrıca işyerlerinde de kullanılabildiğini sözlerine ekledi.

 İLETİŞİM Tel:0850 255 0 273) 

Tel: 0246 223 10 10 GSM: 0555 649 62 22

info@baridasuaritma.com (mailto:info@baridasuaritma.com)

Adres: Pirimehmet mah. 1727 Sk. No: 2 Merkez / Isparta

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.