Hızırbey Camii İçin Gittiler

GÜNDEM 18.08.2015 - 18:23, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2242+ kez okundu.
 

Hızırbey Camii İçin Gittiler

Müftü Hoca ve Beraberindeki Heyet Antalya'da.
Göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı faaliyet ve programlarla halkın sevgilisi haline gelen Eğirdir İlçe Müftüsü Sacid EKERİM beraberinde AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa BAŞ, Ecz. Ramazan İNCE ve İsa SABAH ile birlikte Antalya'ya gittiler. Edindiğimiz bilgilere göre Eğirdir Hızırbey camimizin tuvalet, şadırvan , mihrab ve minberinin yenilenmesi için heyetin Antalyada bulunan Anıtlar Kurulu ve Vakıflar Bölge Müdürlüğüne  giderek Eğidir Hızırbey Camii için girişimlerde bulundukları öğrenildi. Eğirdir Hızırbey Camiimiz için yola çıkan Müftü Hoca, İl Genel Meclisi Üyesi ve Heyetten hayırlı haberlerle dönmelerini bekliyoruz. Kemal ERBEN
Müftü Hoca ve Beraberindeki Heyet Antalya'da.

Göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı faaliyet ve programlarla halkın sevgilisi haline gelen Eğirdir İlçe Müftüsü Sacid EKERİM beraberinde AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa BAŞ, Ecz. Ramazan İNCE ve İsa SABAH ile birlikte Antalya'ya gittiler.

Edindiğimiz bilgilere göre Eğirdir Hızırbey camimizin tuvalet, şadırvan , mihrab ve minberinin yenilenmesi için heyetin Antalyada bulunan Anıtlar Kurulu ve Vakıflar Bölge Müdürlüğüne  giderek Eğidir Hızırbey Camii için girişimlerde bulundukları öğrenildi.

Eğirdir Hızırbey Camiimiz için yola çıkan Müftü Hoca, İl Genel Meclisi Üyesi ve Heyetten hayırlı haberlerle dönmelerini bekliyoruz. Kemal ERBEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.