HİÇ KİMSE ISPARTASPOR DÜŞMANLIĞI ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYA KALKMASIN

GÜNDEM 18.07.2019 - 12:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3099+ kez okundu.
 

HİÇ KİMSE ISPARTASPOR DÜŞMANLIĞI ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYA KALKMASIN

HİÇ KİMSE ISPARTASPOR DÜŞMANLIĞI ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYA KALKMASIN
TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, son günlerde Ispartaspor ile ilgili kamuoyuna yansıyan tartışmalar ve eleştiriler üzerine bir açıklama yayınladı. Milletvekili Bilgiç, hiç kimse amatör bir spor kulübü olan Ispartaspor üzerinden siyaset yapmaya kalkmasın diyerek, Tüm spor kulüplerimizi dün olduğu gibi bugünde desteklemeye devam edeceğiz dedi. Bilgiç açıklamasında; "Arkasında bulunduğum ve destek verdiğim Ispartaspor ve diğer amatör spor kulüpleri şehrimizde yıllardır var, önümüzdeki dönemde de var olmaya devam edecekler. Ispartaspor bal liginde bu mücadeleyi verirken, diğer amatör sporları kulüplerini akıllarına bile getirmeyelerin bugün ıspartaspor'a yapmış oldukları düşmanlığı anlayabilmek mümkün değil. Ispartalı hemşerileriminde bu düşmanlığı anlayabileceklerini zannetmiyorum. Biz, tüm spor kulüplerimize dün olduğu gibi bugünde yarında desteklemeye devam edeceğiz. TFF ve diğer ilgili kurumların ligler ilgili yapmış oldukları düzenlemelerin faturasını hiç kimse Ispartaspor düşmanlığı ile Ispartaspor'a çıraktmasın. Gazeteciyiz diye ortada gezen arkadaşlarda Ispartaspor'un ve Ispartalının ve Ispartaspor taraftarının hassasiyetine saygı göstersinler. Onlar saygı göstermezse hiç kimsede onlara saygı göstermez" dedi. 
HİÇ KİMSE ISPARTASPOR DÜŞMANLIĞI ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYA KALKMASIN

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, son günlerde Ispartaspor ile ilgili kamuoyuna yansıyan tartışmalar ve eleştiriler üzerine bir açıklama yayınladı.

Milletvekili Bilgiç, hiç kimse amatör bir spor kulübü olan Ispartaspor üzerinden siyaset yapmaya kalkmasın diyerek, Tüm spor kulüplerimizi dün olduğu gibi bugünde desteklemeye devam edeceğiz dedi. Bilgiç açıklamasında; "Arkasında bulunduğum ve destek verdiğim Ispartaspor ve diğer amatör spor kulüpleri şehrimizde yıllardır var, önümüzdeki dönemde de var olmaya devam edecekler. Ispartaspor bal liginde bu mücadeleyi verirken, diğer amatör sporları kulüplerini akıllarına bile getirmeyelerin bugün ıspartaspor'a yapmış oldukları düşmanlığı anlayabilmek mümkün değil. Ispartalı hemşerileriminde bu düşmanlığı anlayabileceklerini zannetmiyorum. Biz, tüm spor kulüplerimize dün olduğu gibi bugünde yarında desteklemeye devam edeceğiz. TFF ve diğer ilgili kurumların ligler ilgili yapmış oldukları düzenlemelerin faturasını hiç kimse Ispartaspor düşmanlığı ile Ispartaspor'a çıraktmasın. Gazeteciyiz diye ortada gezen arkadaşlarda Ispartaspor'un ve Ispartalının ve Ispartaspor taraftarının hassasiyetine saygı göstersinler. Onlar saygı göstermezse hiç kimsede onlara saygı göstermez" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.