Heyecanla kurayı takip ettiler

GÜNDEM 25.09.2019 - 17:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1645+ kez okundu.
 

Heyecanla kurayı takip ettiler

Heyecanla kurayı takip ettiler
  Isparta'da İş-Kur İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle okullarda Toplum Yararına Program kapsamında 9 ay süreyle istihdam edilmek üzere alınacak 300 temizlik görevlisi ve 180’de güvenlik görevlisi için toplamda 6 Bin 683 kişi başvurdu. Kura çekimi ise bugün 6 Mart Kapalı Spor Salonu'nda çekilirken, başvuranlar heyecanla kurayı takip etti. İŞ-KUR tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda görev yapacak olan 300 temizlik görevlisi ve 180 Güvenlik Görevlisi için bugün kura çekimi gerçekleştirdi. Kapalı Spor Salonunu dolduran vatandaşlar heyecanlı isimlerinin okunmasını bekledi. Temizlik görevlisi için Isparta merkezde 153, güvenlik görevlisi için ise 180 kişi için kura çekiminin ardından isimler belli oldu.
Heyecanla kurayı takip ettiler

 

Isparta'da İş-Kur İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle okullarda Toplum Yararına Program kapsamında 9 ay süreyle istihdam edilmek üzere alınacak 300 temizlik görevlisi ve 180’de güvenlik görevlisi için toplamda 6 Bin 683 kişi başvurdu. Kura çekimi ise bugün 6 Mart Kapalı Spor Salonu'nda çekilirken, başvuranlar heyecanla kurayı takip etti.

İŞ-KUR tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda görev yapacak olan 300 temizlik görevlisi ve 180 Güvenlik Görevlisi için bugün kura çekimi gerçekleştirdi. Kapalı Spor Salonunu dolduran vatandaşlar heyecanlı isimlerinin okunmasını bekledi. Temizlik görevlisi için Isparta merkezde 153, güvenlik görevlisi için ise 180 kişi için kura çekiminin ardından isimler belli oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.