Hesaplarınızı kontrol edin

09.04.2015 - 00:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1457+ kez okundu.
 

Hesaplarınızı kontrol edin

ISPARTA Belediyesi Gelir Müdürlüğü'nde 31 Mart tarihli son ödeme olan su faturaları otomatik ödeme talimatı veren abonelerden 2 kez üst üste tahsil edildi. Hesaplarındaki ayrıntıya dikkatli bakan aboneler ise belediyeye şikayet dilekçesi yazdı. Su faturası için otomatik ödeme talimatı veren aboneler dikkat! bu haber sizleri ilgilendiriyor. Isparta Belediyesi Gelir Müdürlüğü'nde su faturaları 2 kez üst üste tahsil edildi. 31 Mart'ta son ödemesi olan faturalar otomatik ödeme talimatı ile alınırken, 1 Nisan tarihinde ise yine aynı fatura otomatik ödeme talimatı ile kesildi.  Banka hesaplarında bu ayrıntıyı dikkat eden ve şok geçiren aboneler belediyeye şikayet dilekçesi yazdı. Haber merkezimize ulaşan bir vatandaş ise; Benim otomatik ödeme talimatım vardı. 31 Mart tarihinde ödeme yapılmış. Ama 1 Nisan tarihinde bir kez daha ödeme yapılmış. Bütün otomatik ödeme talimatı veren vatandaşlarımız hesaplarını kontrol etmeleri gerekiyor. Ayrıca belediyeye dilekçe yazdım paranızı geri 2 ay gibi bir süre sonra vereceğiz dediler. Bu paranın hemen ödenmesi gerekiyor. Mağduruz" diye konuştu. 

ISPARTA Belediyesi Gelir Müdürlüğü'nde 31 Mart tarihli son ödeme olan su faturaları otomatik ödeme talimatı veren abonelerden 2 kez üst üste tahsil edildi. Hesaplarındaki ayrıntıya dikkatli bakan aboneler ise belediyeye şikayet dilekçesi yazdı.
Su faturası için otomatik ödeme talimatı veren aboneler dikkat! bu haber sizleri ilgilendiriyor. Isparta Belediyesi Gelir Müdürlüğü'nde su faturaları 2 kez üst üste tahsil edildi. 31 Mart'ta son ödemesi olan faturalar otomatik ödeme talimatı ile alınırken, 1 Nisan tarihinde ise yine aynı fatura otomatik ödeme talimatı ile kesildi. 

Banka hesaplarında bu ayrıntıyı dikkat eden ve şok geçiren aboneler belediyeye şikayet dilekçesi yazdı.

Haber merkezimize ulaşan bir vatandaş ise; Benim otomatik ödeme talimatım vardı. 31 Mart tarihinde ödeme yapılmış. Ama 1 Nisan tarihinde bir kez daha ödeme yapılmış. Bütün otomatik ödeme talimatı veren vatandaşlarımız hesaplarını kontrol etmeleri gerekiyor. Ayrıca belediyeye dilekçe yazdım paranızı geri 2 ay gibi bir süre sonra vereceğiz dediler. Bu paranın hemen ödenmesi gerekiyor. Mağduruz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.