HERKESİN KENDİNİ ÖZEL HİSSEDECEĞİ BİR MEKAN HOOK CAFE AÇILDI

GÜNDEM 26.04.2019 - 14:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2173+ kez okundu.
 

HERKESİN KENDİNİ ÖZEL HİSSEDECEĞİ BİR MEKAN HOOK CAFE AÇILDI

HERKESİN KENDİNİ ÖZEL HİSSEDECEĞİ BİR MEKAN HOOK CAFE AÇILDI
HERKESİN KENDİNİ ÖZEL HİSSEDECEĞİ BİR MEKAN HOOK CAFE AÇILDI Isparta'nın yeni markası Hook Coffe Lounge, modern dekorasyonu, zengin menü çeşidi ve güler yüzlü personeli ile IYAŞ PARK AVM GİRİŞİNDE hizmete açıldı. Isparta halkının hizmetine açılan Hook Coffe Lounge’de muhteşem  dünya mutfağının lezzetlerini bulmak mümkün. Herkesin kendini özel hissedeceği ve her köşesi ayrı tasarlanmış mimarı özelliğini taşıyan Hook Coffe Lounge’de davet, kokteyl ve toplantı organizasyonlarında müşterinin talebine göre zengin mutfağı ve özel menü imkânı da sunuluyor. Hook Coffe Lounge'de bütün ürünlerimiz taze dünya mutfağına ait tüm yiyecekler usta aşçılar tarafından mutfakta hazırlanarak taze taze müşteriye servis ediliyor.   Taze meyvelerden oluşan, alkolsüz kokteyl karışımları, Meksika yemekleri, Pizza çeşitleri, Hamburger çeşitleri ve bir birinden farklı Salata çeşitler i de bulunuyor.  Bunun yanı sıra müşterilerine özel soslarla hazırlanmış Izgara tavuk, bonfile çeşitlerinin yanı sıra kahvaltı menüsü ve her türlü kahve çeşitlerinin yanı sıra tüm sıcak içecekleri bulmak mümkün.   Dünya lezzetlerini Isparta halkı ile buluşturan Hook Coffe Lounge’de müşterilerine dondurulmuş ürünler yerine menüde yer alan tüm yiyecek ve içecekleri taze bir şekilde servis ediyor. Müşteri talebine göre menü seçeneği Hook Coffe Lounge, her türlü etkinlik ve organizasyona hizmet edecek bir konsepte sahip. Müşterilerin taleplerine göre her tülü menünün hazırlandığı Hook Coffe Lounge,  doğum günü partileri ve toplantıların yanı sıra çeşitli organizasyonlarda  da müşterilerini ağırlayabilecek kapasiteye sahip.  Dünya mutfağından oluşan zengin menü çeşitleriyle müşterilerine hizmet veren Hook kafe & restoran henüz açılış töreni olmamasına rağmen, Öğrencilerin ve Isparta halkının şimdiden uğrak mekanı haline gelen Hook Coffe Lounge , büyükşehirlerde  ünlü mekanlarını aratmayacak kalitede ve konsepte tasarımıyla dikkat çekiyor.   Herkesin kendini özel hissedeceği bir mekân Kendi markalarını oluşturan Hook Coffe Lounge İşletme Sahibi Emrah Özdemir mekânın içinde bulunan her şeyin özenle seçilerek tasarlandığını ifade etti. Her bölümü ayrı bir şekilde tasarlandığını söyleyen Hook Coffe Lounge işletme Sahibi  Emrah Özdemir; “ Mekânın her köşesi farklı bir şekilde dizayn edildi. Her yaş gurubuna hitap eden ve herkesin kendini özel hissedeceği bir mekân tasarladık. Isparta halkımızı ve dışarıdan gelecek olan misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak öncelikli hedefimiz. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. dedi     .                  
HERKESİN KENDİNİ ÖZEL HİSSEDECEĞİ BİR MEKAN HOOK CAFE AÇILDI

HERKESİN KENDİNİ ÖZEL HİSSEDECEĞİ BİR MEKAN HOOK CAFE AÇILDI

Isparta'nın yeni markası Hook Coffe Lounge, modern dekorasyonu, zengin menü çeşidi ve güler yüzlü personeli ile IYAŞ PARK AVM GİRİŞİNDE hizmete açıldı.

Isparta halkının hizmetine açılan Hook Coffe Lounge’de muhteşem  dünya mutfağının lezzetlerini bulmak mümkün. Herkesin kendini özel hissedeceği ve her köşesi ayrı tasarlanmış mimarı özelliğini taşıyan Hook Coffe Lounge’de davet, kokteyl ve toplantı organizasyonlarında müşterinin talebine göre zengin mutfağı ve özel menü imkânı da sunuluyor.
Hook Coffe Lounge'de bütün ürünlerimiz taze dünya mutfağına ait tüm yiyecekler usta aşçılar tarafından mutfakta hazırlanarak taze taze müşteriye servis ediliyor.  
Taze meyvelerden oluşan, alkolsüz kokteyl karışımları, Meksika yemekleri, Pizza çeşitleri, Hamburger çeşitleri ve bir birinden farklı Salata çeşitler i de bulunuyor. 
Bunun yanı sıra müşterilerine özel soslarla hazırlanmış Izgara tavuk, bonfile çeşitlerinin yanı sıra kahvaltı menüsü ve her türlü kahve çeşitlerinin yanı sıra tüm sıcak içecekleri bulmak mümkün.  
Dünya lezzetlerini Isparta halkı ile buluşturan Hook Coffe Lounge’de müşterilerine dondurulmuş ürünler yerine menüde yer alan tüm yiyecek ve içecekleri taze bir şekilde servis ediyor.


Müşteri talebine göre menü seçeneği Hook Coffe Lounge, her türlü etkinlik ve organizasyona hizmet edecek bir konsepte sahip. Müşterilerin taleplerine göre her tülü menünün hazırlandığı Hook Coffe Lounge,  doğum günü partileri ve toplantıların yanı sıra çeşitli organizasyonlarda  da müşterilerini ağırlayabilecek kapasiteye sahip.

 Dünya mutfağından oluşan zengin menü çeşitleriyle müşterilerine hizmet veren Hook kafe & restoran henüz açılış töreni olmamasına rağmen, Öğrencilerin ve Isparta halkının şimdiden uğrak mekanı haline gelen Hook Coffe Lounge , büyükşehirlerde  ünlü mekanlarını aratmayacak kalitede ve konsepte tasarımıyla dikkat çekiyor.  

Herkesin kendini özel hissedeceği bir mekân Kendi markalarını oluşturan Hook Coffe Lounge İşletme Sahibi Emrah Özdemir mekânın içinde bulunan her şeyin özenle seçilerek tasarlandığını ifade etti. Her bölümü ayrı bir şekilde tasarlandığını söyleyen Hook Coffe Lounge işletme Sahibi  Emrah Özdemir; “ Mekânın her köşesi farklı bir şekilde dizayn edildi. Her yaş gurubuna hitap eden ve herkesin kendini özel hissedeceği bir mekân tasarladık. Isparta halkımızı ve dışarıdan gelecek olan misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak öncelikli hedefimiz. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. dedi

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.