‘Her zaman polis teşkilatının emrindeyiz’

GÜNDEM 09.04.2021 - 00:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2717+ kez okundu.
 

‘Her zaman polis teşkilatının emrindeyiz’

‘Her zaman polis teşkilatının emrindeyiz’
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, beraberinde oda başkanlarıyla birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Metin Akay’ı ziyaret etti.  Başkan Tural, şehit polislerin anısına Emniyet Müdür’ü Akay’a Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdim etti.   Türk Polis Teşkilatının 176’ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Isparta ESOB Başkanı Ahmet Tural, oda başkanlarıyla birlikte İl Emniyet Müdürü Metin Akay’a ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tural, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutlayarak “ Huzurumuzun teminatı olan Türk Polis teşkilatının 176.ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla sizleri ziyaret ettik. Şahsınızda tüm emniyet mensuplarımızın haftasını kutluyoruz. Türk Polisi güvenin adresi. Devletimizin vatanımızın bekçisi.  Evimiz de huzurla uyuyup sabah huzurla işyerlerimizi açabiliyorsak bunda polisimizin emeği çok büyük. Her zaman polis teşkilatımızın emrindeyiz. Sizleri ziyaret etmenin yanı sıra, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimizin anısına da sizlere Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdim ediyoruz. Bu vesileyle de bu vatan için şehit düşen polislerimiz rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Metin Akay “ Halkımızın huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlamak için her zaman onların hizmetindeyiz. Demokrasi, hukuk ve kanunlar çerçevesinde bize verilen görevi her türlü fedakarlıkla yerine getirmeye devam edeceğiz. Tabi sadece adli, önleyici kolluk görevlerimizi değil idari görevlerimizi de yerine getiriyoruz. Son dönemde pandemi süreciyle birlikte denetim ekipleri olarak birlikte hareket ediyoruz. Maske mesafe temizlik tedbirlerinin devamını sağlamak için el birliğiyle denetimler devam ediyor. Vatandaşımızın sağlık güvenliği ile ilgili üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. İnşallah en kısa sürede bu hastalıktan kurtuluruz” diye konuştu.   Ziyaret, Birlik Başkanı Tural’ın, şehit polislerin anısına Emniyet Müdür’ü Akay’a Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdimiyle son buldu.  
‘Her zaman polis teşkilatının emrindeyiz’

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, beraberinde oda başkanlarıyla birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Metin Akay’ı ziyaret etti.  Başkan Tural, şehit polislerin anısına Emniyet Müdür’ü Akay’a Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdim etti.  

Türk Polis Teşkilatının 176’ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Isparta ESOB Başkanı Ahmet Tural, oda başkanlarıyla birlikte İl Emniyet Müdürü Metin Akay’a ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tural, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutlayarak “ Huzurumuzun teminatı olan Türk Polis teşkilatının 176.ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla sizleri ziyaret ettik. Şahsınızda tüm emniyet mensuplarımızın haftasını kutluyoruz. Türk Polisi güvenin adresi. Devletimizin vatanımızın bekçisi.  Evimiz de huzurla uyuyup sabah huzurla işyerlerimizi açabiliyorsak bunda polisimizin emeği çok büyük. Her zaman polis teşkilatımızın emrindeyiz. Sizleri ziyaret etmenin yanı sıra, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimizin anısına da sizlere Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdim ediyoruz. Bu vesileyle de bu vatan için şehit düşen polislerimiz rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Metin Akay “ Halkımızın huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlamak için her zaman onların hizmetindeyiz. Demokrasi, hukuk ve kanunlar çerçevesinde bize verilen görevi her türlü fedakarlıkla yerine getirmeye devam edeceğiz. Tabi sadece adli, önleyici kolluk görevlerimizi değil idari görevlerimizi de yerine getiriyoruz. Son dönemde pandemi süreciyle birlikte denetim ekipleri olarak birlikte hareket ediyoruz. Maske mesafe temizlik tedbirlerinin devamını sağlamak için el birliğiyle denetimler devam ediyor. Vatandaşımızın sağlık güvenliği ile ilgili üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. İnşallah en kısa sürede bu hastalıktan kurtuluruz” diye konuştu.  

Ziyaret, Birlik Başkanı Tural’ın, şehit polislerin anısına Emniyet Müdür’ü Akay’a Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdimiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.