Her şey Ispartaspor için

GÜNDEM 17.11.2020 - 18:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2483+ kez okundu.
 

Her şey Ispartaspor için

Her şey Ispartaspor için
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor’da kombine, forma, atkı v.b ürünler satışa çıktı. Bu ürünleri alarak takımınıza ve şehrinize katkı sağlayabilirsiniz   Misli.com 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Ispartaspor, Gölcükspor maçı hazıklıklarına devam ederken yönetimde Store mağazasına yeni ürünlerin geldiğini ve satışa sunulduğunu açıklandı. Bunun yanı sıra Kombine kart satışları da devam ediyor. Ispartaspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada: “Store mağazamıza yeni ürünler gelmiş olup yeni sezon formalarımızı 100 TL den atkılar ise 50 TL den satışa sunulmuştur. Ayrıca Kombine Kartlarımız gelmiş olup Kombine Kartlarımız 1000 TL’den satışa Sunulmuştur. Taraftarımızı Store mağazamıza bekliyoruz “ denildi.
Her şey Ispartaspor için

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor’da kombine, forma, atkı v.b ürünler satışa çıktı. Bu ürünleri alarak takımınıza ve şehrinize katkı sağlayabilirsiniz

 

Misli.com 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Ispartaspor, Gölcükspor maçı hazıklıklarına devam ederken yönetimde Store mağazasına yeni ürünlerin geldiğini ve satışa sunulduğunu açıklandı. Bunun yanı sıra Kombine kart satışları da devam ediyor. Ispartaspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada: “Store mağazamıza yeni ürünler gelmiş olup yeni sezon formalarımızı 100 TL den atkılar ise 50 TL den satışa sunulmuştur. Ayrıca Kombine Kartlarımız gelmiş olup Kombine Kartlarımız 1000 TL’den satışa Sunulmuştur. Taraftarımızı Store mağazamıza bekliyoruz “ denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.