HEM ALKOLLÜ HEM EHLİYETSİZ: İŞTE O KAZANIN DETAYLARI

GÜNDEM 02.07.2020 - 16:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2488+ kez okundu.
 

HEM ALKOLLÜ HEM EHLİYETSİZ: İŞTE O KAZANIN DETAYLARI

HEM ALKOLLÜ HEM EHLİYETSİZ: İŞTE O KAZANIN DETAYLARI
Isparta'da sürücü belgesi olmayan ve 2.23. promil alkollü olduğu  belirlenen Meryem Gülsüm Duman'ın kullandığı otomobil, petrol istasyonunun market bölümüne daldı. Kazada otomobil çarptığı istasyon görevlisi yaralandı. Kaza dün saat 01.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi 102 Cadde Doğtaş Kavşağında meydana geldi. Meryem Gülsüm Duman’ın kullandığı 15 PD 301 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kavşak yanında bulunan akaryakıt istasyonunda çalışan Ferhat Eralp'e çarptıktan sonra market bölümüne daldı. Kazada Ferhat Eralp sağ ayağının kırılması sonucunda yaralandı. Kaza sonrası olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralıya olay yerinde ilk müdahalesi yapılırken, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan polis ekipleri tarafından Meryem Gülsüm Duman’a alkometre ile yapılan alkol kontrolünde 2.23 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesiz araç kullandığını tespit etti. Sürücü Duman’a 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunun 48/5 (Alkollü Araç Kullanmak) ve 36/3a (Sürücü Belgesiz Araç Kullanmaktan), 52/1b (Araçların hızını, aracın yük ve teknik özelliğine, görüş, yol, hava ve trafik durumunun gerektirdiği şartlara uydurmamak) maddelerinden gerekli Trafik İdari Para Cezası Karar tutanağı tanzim edildi.
HEM ALKOLLÜ HEM EHLİYETSİZ: İŞTE O KAZANIN DETAYLARI

Isparta'da sürücü belgesi olmayan ve 2.23. promil alkollü olduğu  belirlenen Meryem Gülsüm Duman'ın kullandığı otomobil, petrol istasyonunun market bölümüne daldı. Kazada otomobil çarptığı istasyon görevlisi yaralandı.

Kaza dün saat 01.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi 102 Cadde Doğtaş Kavşağında meydana geldi. Meryem Gülsüm Duman’ın kullandığı 15 PD 301 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kavşak yanında bulunan akaryakıt istasyonunda çalışan Ferhat Eralp'e çarptıktan sonra market bölümüne daldı. Kazada Ferhat Eralp sağ ayağının kırılması sonucunda yaralandı. Kaza sonrası olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralıya olay yerinde ilk müdahalesi yapılırken, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan polis ekipleri tarafından Meryem Gülsüm Duman’a alkometre ile yapılan alkol kontrolünde 2.23 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesiz araç kullandığını tespit etti. Sürücü Duman’a 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunun 48/5 (Alkollü Araç Kullanmak) ve 36/3a (Sürücü Belgesiz Araç Kullanmaktan), 52/1b (Araçların hızını, aracın yük ve teknik özelliğine, görüş, yol, hava ve trafik durumunun gerektirdiği şartlara uydurmamak) maddelerinden gerekli Trafik İdari Para Cezası Karar tutanağı tanzim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.