Hedef 60 km asfalt

13.04.2015 - 20:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2120+ kez okundu.
 

Hedef 60 km asfalt

Isparta Belediyesi fen İşleri Müdürlüğü yaz mevsimi gelmeden önce tüm hazırlıklarını tamamlayarak asfalt kaplama çalışmalarını proje üzerinde tamamladı.
Isparta Belediyesi fen İşleri Müdürlüğü yaz mevsimi gelmeden önce tüm hazırlıklarını tamamlayarak asfalt kaplama çalışmalarını proje üzerinde tamamladı. Proje dahilinde 2015 yılında altyapısı ile birlikte 60 km yol yeni asfaltına kavuşacak.  Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığında toplanan heyet 2015 asfalt programını masaya yatırdı. Isparta’nın tüm mahallelerini kapsayacak şekilde hazırlanan programda birde çalışma düzeni ortaya kondu. Hızlı ve daha pratik çalışma temposunu yakalamak için bir düzen içerisinde yapılacak asfalt kaplama çalışmasında bu yılkı hedef 60 Km olarak belirlendi.  Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 2015 Asfalt programını açıklarken, ana caddelerin ön planda tutulduğunu bununla birlikte de ağır ağır sokaklara da girilerek sokaklarda da dayanıklı asfalt kaplama çalışması yapılacağını kaydetti.  Günaydın yaptığı açıklamasında, “2015 yılında yapacağımız asfalt kaplama çalışmasını masaya yatırdık. Şehrimizin haritasını önümüze koyarak hiçbir mahalle halkımızı ve vatandaşımızı mağdur etmeden başta caddelerimiz olmak üzere programımızı düzenledik. Bu program doğrultusunda 2015 yılında 60 km üzerinde dayanıklı asfalt kaplama çalışması hedefledik. Asfalt kaplama çalışmamızda stardı İstiklal Mahallemizden başlatacağız. Bununla birlikte Anadolu, Modernevler Fatih, Zafer, Işıkkent, Hızırbey mahallelerimiz ile devam edeceğiz. Mevsim sonuna kadar İskender, Gazi Kemal, Sermet, Karaağaç, Davraz, Keçeci, Doğancı, Yenice ve Dere mahallelerimizde de asfalt kaplama çalışmasını sürdüreceğiz” dedi.  
Isparta Belediyesi fen İşleri Müdürlüğü yaz mevsimi gelmeden önce tüm hazırlıklarını tamamlayarak asfalt kaplama çalışmalarını proje üzerinde tamamladı.
Isparta Belediyesi fen İşleri Müdürlüğü yaz mevsimi gelmeden önce tüm hazırlıklarını tamamlayarak asfalt kaplama çalışmalarını proje üzerinde tamamladı. Proje dahilinde 2015 yılında altyapısı ile birlikte 60 km yol yeni asfaltına kavuşacak. 

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığında toplanan heyet 2015 asfalt programını masaya yatırdı. Isparta’nın tüm mahallelerini kapsayacak şekilde hazırlanan programda birde çalışma düzeni ortaya kondu.

Hızlı ve daha pratik çalışma temposunu yakalamak için bir düzen içerisinde yapılacak asfalt kaplama çalışmasında bu yılkı hedef 60 Km olarak belirlendi. 

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 2015 Asfalt programını açıklarken, ana caddelerin ön planda tutulduğunu bununla birlikte de ağır ağır sokaklara da girilerek sokaklarda da dayanıklı asfalt kaplama çalışması yapılacağını kaydetti. 

Günaydın yaptığı açıklamasında, “2015 yılında yapacağımız asfalt kaplama çalışmasını masaya yatırdık. Şehrimizin haritasını önümüze koyarak hiçbir mahalle halkımızı ve vatandaşımızı mağdur etmeden başta caddelerimiz olmak üzere programımızı düzenledik.

Bu program doğrultusunda 2015 yılında 60 km üzerinde dayanıklı asfalt kaplama çalışması hedefledik. Asfalt kaplama çalışmamızda stardı İstiklal Mahallemizden başlatacağız. Bununla birlikte Anadolu, Modernevler Fatih, Zafer, Işıkkent, Hızırbey mahallelerimiz ile devam edeceğiz. Mevsim sonuna kadar İskender, Gazi Kemal, Sermet, Karaağaç, Davraz, Keçeci, Doğancı, Yenice ve Dere mahallelerimizde de asfalt kaplama çalışmasını sürdüreceğiz” dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.