Hayvan Yüklü Kamyon Devrildi

ASAYİŞ 03.02.2016 - 17:46, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3413+ kez okundu.
 

Hayvan Yüklü Kamyon Devrildi

Isparta-Eğirdir Yolu’nda büyükbaş hayvanların taşındığı kamyonet devrildi.
Isparta-Eğirdir Yolu üzerinde Doğa Koleji’nin önünde büyükbaş hayvanları taşıyan 70 AE 832 plakalı Ramazan Çağlayan yönetimindeki kamyonet sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Meydana gelen kazada, sürücü Ramazan Çağlayan araç içinde şoför mahalinde sıkıştı ve kasada bulunan hayvanlar yola savruldu. Hayvanlar Yaralandı, Yol Kapandı Olay yerine gelen İtfaiye ve AFAD Arama Kurtarma Ekipleri sürücü Çağlayan’ı sıkıştığı yerden kurtardı fakat Çağlayan yaralı olmadığını beyan ederek tedaviyi kabul etmedi. Kasada bulunan ve yola savrulan 4 büyükbaş hayvan yaralandı. Kazadan dolayı yol uzun süre kapandı ve araç kuyruğu askeri hastane girişine kadar uzadı. Kamyonetin yoldan kaldırılması ile yol trafiğe tekrardan açıldı.
Isparta-Eğirdir Yolu’nda büyükbaş hayvanların taşındığı kamyonet devrildi.

Isparta-Eğirdir Yolu üzerinde Doğa Koleji’nin önünde büyükbaş hayvanları taşıyan 70 AE 832 plakalı Ramazan Çağlayan yönetimindeki kamyonet sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Meydana gelen kazada, sürücü Ramazan Çağlayan araç içinde şoför mahalinde sıkıştı ve kasada bulunan hayvanlar yola savruldu.

Hayvanlar Yaralandı, Yol Kapandı

Olay yerine gelen İtfaiye ve AFAD Arama Kurtarma Ekipleri sürücü Çağlayan’ı sıkıştığı yerden kurtardı fakat Çağlayan yaralı olmadığını beyan ederek tedaviyi kabul etmedi. Kasada bulunan ve yola savrulan 4 büyükbaş hayvan yaralandı.

Kazadan dolayı yol uzun süre kapandı ve araç kuyruğu askeri hastane girişine kadar uzadı. Kamyonetin yoldan kaldırılması ile yol trafiğe tekrardan açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.