Hayvan pazarı temizleniyor

GÜNDEM 16.08.2019 - 10:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1630+ kez okundu.
 

Hayvan pazarı temizleniyor

Hayvan pazarı temizleniyor
Kurban Bayramı´nın geride bıraktığımız şu günlerde Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Hayvan Pazarı´nda temizlik çalışmaları başlattı.   Yaklaşık bir ay boyunca oldukça yoğun bir ticarete ve yüzlerce kurbanlık hayvana ev sahipliği yapan Yazısöğüt Köyündeki Canlı Hayvan Pazarında Kurban Bayramı’nın sona ermesiyle birlikte hummalı bir temizlik çalışması yürütülüyor. O PAZARDA SON BİR AYDA BİNLERCE BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ SATILDI Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler; kepçe, greyder ve kamyonlarla alanda biriken atıkları temizlerken, Belediye yetkilileri de oldukça güzel bir hava içerisinde huzurlu bir bayram geçirildiğini ifade ederek, Temizlik İşleri Müdürlüğünün bayram sürecinde 200 kişilik personelle çalıştıklarını söyledi. HAYVAN PAZARI TEMİZLENİYOR Binlerce kurbanlık hayvanın satıldığı Hayvan Pazarındaki yoğun trafiğin ardından görevin tekrar Isparta Belediyesi’ne düştüğünü kaydeden yetkililer; “Alandaki atıklar müdürlüğümüz tarafından bayram sonunda bütün araç ve ekiplerimizle temizlendi. İlimizi temiz bir ortama kavuşturmak için bütün personelimiz ile seferber olduk. Isparta'mızın temiz tutulması ve vatandaşlarımızın temiz bir ortamda yaşamaları için bütün çaba ve gayretlerimizi gösteriyoruz” dediler.
Hayvan pazarı temizleniyor

Kurban Bayramı´nın geride bıraktığımız şu günlerde Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Hayvan Pazarı´nda temizlik çalışmaları başlattı.

 

Yaklaşık bir ay boyunca oldukça yoğun bir ticarete ve yüzlerce kurbanlık hayvana ev sahipliği yapan Yazısöğüt Köyündeki Canlı Hayvan Pazarında Kurban Bayramı’nın sona ermesiyle birlikte hummalı bir temizlik çalışması yürütülüyor.

O PAZARDA SON BİR AYDA BİNLERCE

BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ SATILDI

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler; kepçe, greyder ve kamyonlarla alanda biriken atıkları temizlerken, Belediye yetkilileri de oldukça güzel bir hava içerisinde huzurlu bir bayram geçirildiğini ifade ederek, Temizlik İşleri Müdürlüğünün bayram sürecinde 200 kişilik personelle çalıştıklarını söyledi.

HAYVAN PAZARI

TEMİZLENİYOR

Binlerce kurbanlık hayvanın satıldığı Hayvan Pazarındaki yoğun trafiğin ardından görevin tekrar Isparta Belediyesi’ne düştüğünü kaydeden yetkililer; “Alandaki atıklar müdürlüğümüz tarafından bayram sonunda bütün araç ve ekiplerimizle temizlendi. İlimizi temiz bir ortama kavuşturmak için bütün personelimiz ile seferber olduk. Isparta'mızın temiz tutulması ve vatandaşlarımızın temiz bir ortamda yaşamaları için bütün çaba ve gayretlerimizi gösteriyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.