HAYDİ ISPARTA FAHRİYE İÇİN DESTEK ZAMANI

SANAT 11.08.2015 - 14:01, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2925+ kez okundu.
 

HAYDİ ISPARTA FAHRİYE İÇİN DESTEK ZAMANI

Haydi Isparta fahriye için destek zamanı
Isparta’nın başarılı ses sanatçısı Fahriye Esra Başyiğit,TV8’de yapılan RISING STAR Türkiye Yarışmasında finalist olarak yarışacak. Başyiğit ailesi sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan açıklama yaparak aile bireyi Fahriye Esra Başyiğit için destek isterken şunları söyledi“Bütün Isparta'dan eş, dost, akraba ve tanıdıklarımızın desteklerini bu akşamki TV8 ekranlarında yayınlanacak olan programda bekliyorum.Duyan duymayana iletirse sevinirim.Selam ve Sevgilerimizle” açıklamasında bulundular. Aynı zamanda Milli Kayakçı olan Başyiğit, başarılarına biryenisini daha eklemek istiyor. NASIL DESTEK OLUNUR? Samsung ya da İPhone gibi akıllı telefonlara TV8 yan ekranuygulamasını indirmek gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra saat 20.00’de başlayacakolan programda telefonlarda uygulama açık olarak oy kullanılması gerekiyor. Sizlerde bu haberi paylaşıp veya sosyal paylaşımsitelerinden duyuru yapıp Fahriye'ye destek olabilirsiniz
Haydi Isparta fahriye için destek zamanı

Isparta’nın başarılı ses sanatçısı Fahriye Esra Başyiğit,TV8’de yapılan RISING STAR Türkiye Yarışmasında finalist olarak yarışacak.

Başyiğit ailesi sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan açıklama yaparak aile bireyi Fahriye Esra Başyiğit için destek isterken şunları söyledi“Bütün Isparta'dan eş, dost, akraba ve tanıdıklarımızın desteklerini bu akşamki TV8 ekranlarında yayınlanacak olan programda bekliyorum.Duyan duymayana iletirse sevinirim.Selam ve Sevgilerimizle” açıklamasında bulundular.

Aynı zamanda Milli Kayakçı olan Başyiğit, başarılarına biryenisini daha eklemek istiyor.

NASIL DESTEK OLUNUR?

Samsung ya da İPhone gibi akıllı telefonlara TV8 yan ekranuygulamasını indirmek gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra saat 20.00’de başlayacakolan programda telefonlarda uygulama açık olarak oy kullanılması gerekiyor.

Sizlerde bu haberi paylaşıp veya sosyal paylaşımsitelerinden duyuru yapıp Fahriye'ye destek olabilirsiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.