Halk Eğitim Merkezi’nde göreve devam

GÜNDEM 11.07.2019 - 11:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1764+ kez okundu.
 

Halk Eğitim Merkezi’nde göreve devam

Halk Eğitim Merkezi’nde göreve devam
Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeniden Görevlendirme kapsamında 4 yıl daha aynı göreve atandı.     İl Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz Perşembe günü itibari ile 80 yöneticinin daha atamasını yaptı. Böylece daha önce yapılan 140 atama ile birlikte ataması yapılan müdür sayısı 220 oldu. Yeniden Görevlendirme kapsamında 4 veya 8 yıl görev süresi biten 220 müdür ve müdür yardımcısının ataması 4 Temmuz 2019 tarihi itibari ile Vali Ömer Seymenoğlu’nun makam onayı ile gerçekleştirildi. BAŞARILI MÜDÜR YARDIMCISI 4 YIL DAHA AYNI GÖREVİ YAPACAK  Söz konusu atamalar çerçevesinde; Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeniden Görevlendirme kapsamında 4 yıl daha aynı göreve atandı.  
Halk Eğitim Merkezi’nde göreve devam

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeniden Görevlendirme kapsamında 4 yıl daha aynı göreve atandı. 
 
 İl Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz Perşembe günü itibari ile 80 yöneticinin daha atamasını yaptı. Böylece daha önce yapılan 140 atama ile birlikte ataması yapılan müdür sayısı 220 oldu. Yeniden Görevlendirme kapsamında 4 veya 8 yıl görev süresi biten 220 müdür ve müdür yardımcısının ataması 4 Temmuz 2019 tarihi itibari ile Vali Ömer Seymenoğlu’nun makam onayı ile gerçekleştirildi.
BAŞARILI MÜDÜR YARDIMCISI
4 YIL DAHA AYNI GÖREVİ YAPACAK 
Söz konusu atamalar çerçevesinde; Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeniden Görevlendirme kapsamında 4 yıl daha aynı göreve atandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.