HALK ADAMI KEÇİBORLU VE ULUBORLU'YU ZİYARET ETTİ

30.03.2015 - 11:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1437+ kez okundu.
 

HALK ADAMI KEÇİBORLU VE ULUBORLU'YU ZİYARET ETTİ

. MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı İşadamı Hüseyin Uçman, ilçeleri adım adım dolaşmaya devam ediyor. ‘Isparta’da sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız’ sloganıyla tam gaz ziyaretlerini sürdüren Uçman, Uluborlu ve Keçiborlu’da ilçe sakinleri ile bir araya geldi.  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Isparta Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman seçim öncesi ilçe ziyaretlerini Uluborlu ve Keçiborlu’da sürdürdü. İlk olarak Uluborlularla onuruna verilen yemek programında yaklaşık 150 kişiden oluşan partililer ve ülkücü gençlerle bir araya gelen MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, daha sonra ilçe sakinleriyle buluştu. ‘HALK ADAMI’ KÖMÜR SOBASININ BAŞINA GEÇTİ ‘Halk Adamı’ tanımlamasına yakışır bir şekilde, ilçede yaya olarak gezen MHP Milletvekili Aday Adayı Uçman, MHP Uluborlu İlçe Başkanı Ülkü Işıldar ile bir süre sohbet ettikten sonra kömür sobasının başına geçerek hemşehrilerine hitap etti. “İNSANCA YAŞAMAK İÇİN TEK ÇARE: MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’DİR” Ülkedeki kötü gidişata dikkati çeken Milletvekili Aday Adayı Uçman, geçtiğimiz günlerde partisinin Tunceli’de düzenlediği mitinge katıldığını ve burada gördükleri karşısında hayli endişeli olduğunu aktardı. Uçman, “İnsanca yaşamak için tek çare Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Milliyetçi Hareket,içinde milletin olmadığı ve içinde Türk ve İslam değerlerinin bulunmadığı hiç bir hedefi asla kabul etmeyecektir. Milliyetçi Hareket, aslını, neslini asla ve asla inkâr etmeyecek, Türkiye'yi şaha kaldırmak, milletin yüzünü güldürmek için geceyi gündüze katacak ve çok çalışacaktır” ifadelerini kullandı.   BOZKURT İŞARETLERİYLE UĞURLANDI… Sohbet havasında geçen Uluborlu ziyaretinde ilçe sakinleri ile sıcak diyaloglar yaşayan Uçman, ülkücülerin bozkurt işaretleri ve alkışlarıyla ilçeden uğurlandı.  Ayrıca Uçman, ilçe sakinleri, partililer ve ülkücü gençlerle toplu hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. “BEN DE KÖY ÇOCUĞUYUM – ESNAFIM, KÖYLÜNÜN – ESNAFIN HALİNDEN ANLARIM” Uluborlu ziyaretinden sonra Keçiborlu İlçesi’ne geçen Uçman, burada yine MHP İlçe Başkanı Rüstem Burunkaya ve ilçe sakinleri ile bir araya geldi. “7 Haziran’da iktidar olacak Milliyetçi Hareket Partisi Keçiborlu’daki belediyenin psikolojisini de bozarak yerel seçimlerin zeminini hazırlayacak” diyen Uçman, “Keçiborlu’daki hemşehrilerimizin sorun ve sıkıntılarını gayet iyi biliyoruz. Daha önce 10 yıl görevde olan belediyemiz birçok hizmete Milliyetçi Hareket Partisi imzası attı. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara gelmesiyle belediyeyi de tekrar kazanıp, bütün bu sorun ve sıkıntıların tümü çözüme kavuşacak. İktidara geldiğimiz vakit, Keçiborlulu hemşehrilerimizin yüzünü güldüreceğiz” dedi. Uçman, buradan da bozkurt işaretleri ve alkışlarla uğurlandı.  

.
MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı İşadamı Hüseyin Uçman, ilçeleri adım adım dolaşmaya devam ediyor. ‘Isparta’da sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız’ sloganıyla tam gaz ziyaretlerini sürdüren Uçman, Uluborlu ve Keçiborlu’da ilçe sakinleri ile bir araya geldi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Isparta Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman seçim öncesi ilçe ziyaretlerini Uluborlu ve Keçiborlu’da sürdürdü.
İlk olarak Uluborlularla onuruna verilen yemek programında yaklaşık 150 kişiden oluşan partililer ve ülkücü gençlerle bir araya gelen MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, daha sonra ilçe sakinleriyle buluştu.

‘HALK ADAMI’ KÖMÜR SOBASININ BAŞINA GEÇTİ

‘Halk Adamı’ tanımlamasına yakışır bir şekilde, ilçede yaya olarak gezen MHP Milletvekili Aday Adayı Uçman, MHP Uluborlu İlçe Başkanı Ülkü Işıldar ile bir süre sohbet ettikten sonra kömür sobasının başına geçerek hemşehrilerine hitap etti.

“İNSANCA YAŞAMAK İÇİN TEK ÇARE: MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’DİR”

Ülkedeki kötü gidişata dikkati çeken Milletvekili Aday Adayı Uçman, geçtiğimiz günlerde partisinin Tunceli’de düzenlediği mitinge katıldığını ve burada gördükleri karşısında hayli endişeli olduğunu aktardı.

Uçman, “İnsanca yaşamak için tek çare Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Milliyetçi Hareket,içinde milletin olmadığı ve içinde Türk ve İslam değerlerinin bulunmadığı hiç bir hedefi asla kabul etmeyecektir. Milliyetçi Hareket, aslını, neslini asla ve asla inkâr etmeyecek, Türkiye'yi şaha kaldırmak, milletin yüzünü güldürmek için geceyi gündüze katacak ve çok çalışacaktır” ifadelerini kullandı.

 

BOZKURT İŞARETLERİYLE UĞURLANDI…

Sohbet havasında geçen Uluborlu ziyaretinde ilçe sakinleri ile sıcak diyaloglar yaşayan Uçman, ülkücülerin bozkurt işaretleri ve alkışlarıyla ilçeden uğurlandı. 
Ayrıca Uçman, ilçe sakinleri, partililer ve ülkücü gençlerle toplu hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

“BEN DE KÖY ÇOCUĞUYUM – ESNAFIM, KÖYLÜNÜN – ESNAFIN HALİNDEN ANLARIM”

Uluborlu ziyaretinden sonra Keçiborlu İlçesi’ne geçen Uçman, burada yine MHP İlçe Başkanı Rüstem Burunkaya ve ilçe sakinleri ile bir araya geldi. “7 Haziran’da iktidar olacak Milliyetçi Hareket Partisi Keçiborlu’daki belediyenin psikolojisini de bozarak yerel seçimlerin zeminini hazırlayacak” diyen Uçman, “Keçiborlu’daki hemşehrilerimizin sorun ve sıkıntılarını gayet iyi biliyoruz. Daha önce 10 yıl görevde olan belediyemiz birçok hizmete Milliyetçi Hareket Partisi imzası attı. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara gelmesiyle belediyeyi de tekrar kazanıp, bütün bu sorun ve sıkıntıların tümü çözüme kavuşacak. İktidara geldiğimiz vakit, Keçiborlulu hemşehrilerimizin yüzünü güldüreceğiz” dedi.

Uçman, buradan da bozkurt işaretleri ve alkışlarla uğurlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.