HABER İHBAR KABUL EDİLDİ, O SÜRÜCÜYE CEZA YAZILDI

GÜNDEM 04.08.2020 - 17:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2076+ kez okundu.
 

HABER İHBAR KABUL EDİLDİ, O SÜRÜCÜYE CEZA YAZILDI

HABER İHBAR KABUL EDİLDİ, O SÜRÜCÜYE CEZA YAZILDI
31 Temmuz 2020 günü yerel bir internet haber sitesinde; “Isparta’da bu aracı görenler büyük şok yaşadı” başlıklı yayımlanan haberde; beyaz renkli bir otomobilin sol ön penceresinden dışarı sarkan bir çocuk görüntüsü yayımlandı. Isparta Valiliği Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; İnternet sitesinde yayımlanan haber ihbar kabul edilerek yapılan araştırmada, beyaz renkli otomobilin plakası tespit edilerek, sürücü O.S.A.’nın yüzüne karşı Karayolları Trafik Kanun’a göre trafik idari para cezası düzenlendi. Ayrıca çocuğun aracın ön tarafında bulunması ve pencereden dışarıya sarkmasının sakıncaları ve tehlikeleri konusunda bilgilendirildi.
HABER İHBAR KABUL EDİLDİ, O SÜRÜCÜYE CEZA YAZILDI

31 Temmuz 2020 günü yerel bir internet haber sitesinde; “Isparta’da bu aracı görenler büyük şok yaşadı” başlıklı yayımlanan haberde; beyaz renkli bir otomobilin sol ön penceresinden dışarı sarkan bir çocuk görüntüsü yayımlandı.

Isparta Valiliği Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; İnternet sitesinde yayımlanan haber ihbar kabul edilerek yapılan araştırmada, beyaz renkli otomobilin plakası tespit edilerek, sürücü O.S.A.’nın yüzüne karşı Karayolları Trafik Kanun’a göre trafik idari para cezası düzenlendi. Ayrıca çocuğun aracın ön tarafında bulunması ve pencereden dışarıya sarkmasının sakıncaları ve tehlikeleri konusunda bilgilendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.