GÜNÜBİRLİK TESİSTE HALKA AÇIK ÜCRETSİZ KONSER

GÜNDEM 06.02.2020 - 12:23, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1734+ kez okundu.
 

GÜNÜBİRLİK TESİSTE HALKA AÇIK ÜCRETSİZ KONSER

GÜNÜBİRLİK TESİSTE HALKA AÇIK ÜCRETSİZ KONSER
Davraz Kayak Merkezi'nde bulunan Günübirlik Tesiste halka açık ücretsiz konser verilecek. Kış turizminin gözde merkezlerinden biri olan Davraz Kayak Merkezinde hizmet veren Günübirlik sosyal Tesis işletme sahipleri 9 Şubat Pazar günü Saat 13:00’da Halka Açık ücretsiz Konser verecek. Her yıl kışın binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Davraz Kayak merkezinde etkinlikler devam ediyor. Kar kalitesi ile gece kayağıyla adından söz ettiren Davraz Kayak Merkezi'nde kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan Günübirlik Sosyal Tesislerde İstanbul Girls Orchestrası sahne alacak. 9 Şubat Pazar günü Saat 13:00’da Halka Açık ücretsiz Konser verecek. Bilgi: İletişim-Mehmet Yayla 0 533 766 19 92
GÜNÜBİRLİK TESİSTE HALKA AÇIK ÜCRETSİZ KONSER

Davraz Kayak Merkezi'nde bulunan Günübirlik Tesiste halka açık ücretsiz konser verilecek.

Kış turizminin gözde merkezlerinden biri olan Davraz Kayak Merkezinde hizmet veren Günübirlik sosyal Tesis işletme sahipleri 9 Şubat Pazar günü Saat 13:00’da Halka Açık ücretsiz Konser verecek. Her yıl kışın binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Davraz Kayak merkezinde etkinlikler devam ediyor.

Kar kalitesi ile gece kayağıyla adından söz ettiren Davraz Kayak Merkezi'nde kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan Günübirlik Sosyal Tesislerde İstanbul Girls Orchestrası sahne alacak. 9 Şubat Pazar günü Saat 13:00’da Halka Açık ücretsiz Konser verecek.

Bilgi: İletişim-Mehmet Yayla 0 533 766 19 92

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.