Günaydın kapattı, Başdeğirmen açtı

GÜNDEM 30.05.2019 - 11:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1476+ kez okundu.
 

Günaydın kapattı, Başdeğirmen açtı

Günaydın kapattı, Başdeğirmen açtı
Günaydın kapattı, Başdeğirmen açtı Antalya yolu üzerinde bulunan ve Eğirdir tarafından gelen çevre yoluyla birleşen ana kavşağın üst bölümünde bulunan ve Geçen yıl Eylül ayında tehlikeli olduğu gerekçesiyle kapatılan Oktay Petrol İstasyonu önündeki kavşak yeniden açıldı. GÜNAYDIN DÖNEMİNDE KAPATILDI, BAŞDEĞİRMEN DÖNEMİNDE AÇILDI Belediye ekipleri, dün söz konusu yere gelerek refüj haline getirilen ve istasyona giriş ve çıkışları tamamen sona erdiren bölümleri sökerek yerine asfalt dökmek suretiyle Oktay Petrol İstasyonu önündeki ışıksız kavşakları açtı. GEÇEN YIL EYLÜL AYINDA KAPATILMIŞTI Bilindiği gibi; geçtiğimiz yıl Eylül ayında Isparta Belediyesi Basın Bürosundan konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “Tehlikeli Kavşak ve Işıksız Çıkışlar Kapatılıyor.. Oktay Petrol civarında yapılan incelemelerde tehlikeli olduğu öngörülen bazı kaldırımlar ve Petrol İstasyonu önündeki ışıksız kavşak kapatıldı” açıklaması yapılmıştı.
Günaydın kapattı, Başdeğirmen açtı

Günaydın kapattı, Başdeğirmen açtı

Antalya yolu üzerinde bulunan ve Eğirdir tarafından gelen çevre yoluyla birleşen ana kavşağın üst bölümünde bulunan ve Geçen yıl Eylül ayında tehlikeli olduğu gerekçesiyle kapatılan Oktay Petrol İstasyonu önündeki kavşak yeniden açıldı.

GÜNAYDIN DÖNEMİNDE KAPATILDI,

BAŞDEĞİRMEN DÖNEMİNDE AÇILDI

Belediye ekipleri, dün söz konusu yere gelerek refüj haline getirilen ve istasyona giriş ve çıkışları tamamen sona erdiren bölümleri sökerek yerine asfalt dökmek suretiyle Oktay Petrol İstasyonu önündeki ışıksız kavşakları açtı.

GEÇEN YIL EYLÜL

AYINDA KAPATILMIŞTI

Bilindiği gibi; geçtiğimiz yıl Eylül ayında Isparta Belediyesi Basın Bürosundan konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “Tehlikeli Kavşak ve Işıksız Çıkışlar Kapatılıyor.. Oktay Petrol civarında yapılan incelemelerde tehlikeli olduğu öngörülen bazı kaldırımlar ve Petrol İstasyonu önündeki ışıksız kavşak kapatıldı” açıklaması yapılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.