'Güller diyarı'nda hasat devam ediyor

GÜNDEM 26.05.2020 - 13:21, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2374+ kez okundu.
 

'Güller diyarı'nda hasat devam ediyor

'Güller diyarı'nda hasat devam ediyor
Koronavirüs pandemsiyle mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan tarımsal üreticiler Ramazan Bayramı’nda da çalışmalarına devam ediyor. Gül hasat sezonun başlamasıyla birlikte Ispartalı üreticiler sabahın ilk ışıklarıyla birlikte şehir ve ülke ekonomisine katkı sunmak için yoğun emek harcıyorlar. Vali Ömer Seymenoğlu da çiftçileri ve tarım işçilerini yalnız bırakmayarak gül bahçelerinde onları ziyaret etti. Vatandaşların bayramını tebrik eden ve çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Seymenoğlu tarımsal üretime kesintisiz devam edeceklerini bunun yanında koronavirüs ile mücadeleden de taviz vermeyeceklerini söyledi.
'Güller diyarı'nda hasat devam ediyor

Koronavirüs pandemsiyle mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan tarımsal üreticiler Ramazan Bayramı’nda da çalışmalarına devam ediyor. Gül hasat sezonun başlamasıyla birlikte Ispartalı üreticiler sabahın ilk ışıklarıyla birlikte şehir ve ülke ekonomisine katkı sunmak için yoğun emek harcıyorlar.

Vali Ömer Seymenoğlu da çiftçileri ve tarım işçilerini yalnız bırakmayarak gül bahçelerinde onları ziyaret etti. Vatandaşların bayramını tebrik eden ve çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Seymenoğlu tarımsal üretime kesintisiz devam edeceklerini bunun yanında koronavirüs ile mücadeleden de taviz vermeyeceklerini söyledi.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar, çiçek, bitki, gökyüzü, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, çiçek, bitki, düğün, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, çiçek, bitki, açık hava ve doğa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.