Gülkentliler vites yükseltti

GÜNDEM 26.05.2021 - 22:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2537+ kez okundu.
 

Gülkentliler vites yükseltti

Gülkentliler vites yükseltti
Ispartaspor’un taraftar gruplarından Gülkentliler Derneği’nin Başkanı Fatih Çınar, yaptığı açıklamada şehri takımın gölgesinde birlik ve beraberliğe davet etti. Başkan Çınar hedefsiz yükselişin imkansız olduğunu belirterek, hedef 1. Lig dedi. Play – Off müsabakası sonrası 2. Lige çıkan Ispartaspor’da hem futbolcuların hem de taraftarların neşesi yerinde. Büyük bir hava yakalayan Ispartaspor’da taraftarlar da birlik ve beraberlik örneği sergiliyor. Şehri daha da ileriye taşıyacak olan gücün Ispartaspor olduğunu ifade eden Gülkentliler Derneği Başkanı Fatih Çınar: “Geçtiğimiz sezon kurulan taraftar grubumuz Gülkentliler, ilk günden bu yana inancını kaybetmedi. Biz hep birlikte bir aileyiz. Ailemiz her geçen gün büyüyerek yoluna devam ediyor. Bu zorlu süreçte hiçbir aile ferdimizi kaybetmeye tahammülümüz yok. Zor günler geçirerek takımımızı şampiyonluğa ulaştırdık. Burada önemli olan Isparta ve Ispartaspor’un şampiyonluğudur. Yüce Allah’a hamd olsun bütün engelleri geçtik ve bugünlere geldik. Ispartaspor camiası Türkiye’nin en köklü camialarındandır. Ispartaspor ailesi inananların ve zafere hedeflenenlerin yuvasıdır. Bugünlere hep birlikte el ele geldik. Camiamızı ve ailemizi büyütmek en büyük düşüncemizdir. Bizlere ilk günden bu yana güvenen ve destek olan Valimiz Ömer Seymenoğlu’na TBMM Başkanvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e, Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Metin Akay’a Kulüp Başkanımız Sayın Atakan Yazgan’a, As Başkanımız Sayın Mustafa Marulcu’ya, Genel Kaptanımız Sayın Emin Ursavaş’a, Teknik Direktörümüz Hakan Şimşek’e, bütün yöneticilerimize, futbolcularımıza kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Maçlarımız boyunca bizlerin sağlığı ve emniyeti için uğraşan sağlık ekiplerimiz ile emniyet güçlerimize saygılarımızı ifade etmek istiyoruz. Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde yüzümüzü güldüren Ispartasporumuza minnettar olduğumuzu, birlik ve beraberlik içerisinde 2. Ligden 1. Lige çıkmayı hedeflediğimizi belirtmek isterim” dedi.
Gülkentliler vites yükseltti

Ispartaspor’un taraftar gruplarından Gülkentliler Derneği’nin Başkanı Fatih Çınar, yaptığı açıklamada şehri takımın gölgesinde birlik ve beraberliğe davet etti. Başkan Çınar hedefsiz yükselişin imkansız olduğunu belirterek, hedef 1. Lig dedi.

Play – Off müsabakası sonrası 2. Lige çıkan Ispartaspor’da hem futbolcuların hem de taraftarların neşesi yerinde. Büyük bir hava yakalayan Ispartaspor’da taraftarlar da birlik ve beraberlik örneği sergiliyor.

Şehri daha da ileriye taşıyacak olan gücün Ispartaspor olduğunu ifade eden Gülkentliler Derneği Başkanı Fatih Çınar: “Geçtiğimiz sezon kurulan taraftar grubumuz Gülkentliler, ilk günden bu yana inancını kaybetmedi. Biz hep birlikte bir aileyiz. Ailemiz her geçen gün büyüyerek yoluna devam ediyor. Bu zorlu süreçte hiçbir aile ferdimizi kaybetmeye tahammülümüz yok. Zor günler geçirerek takımımızı şampiyonluğa ulaştırdık. Burada önemli olan Isparta ve Ispartaspor’un şampiyonluğudur.

Yüce Allah’a hamd olsun bütün engelleri geçtik ve bugünlere geldik. Ispartaspor camiası Türkiye’nin en köklü camialarındandır. Ispartaspor ailesi inananların ve zafere hedeflenenlerin yuvasıdır. Bugünlere hep birlikte el ele geldik. Camiamızı ve ailemizi büyütmek en büyük düşüncemizdir. Bizlere ilk günden bu yana güvenen ve destek olan Valimiz Ömer Seymenoğlu’na TBMM Başkanvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e, Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Metin Akay’a Kulüp Başkanımız Sayın Atakan Yazgan’a, As Başkanımız Sayın Mustafa Marulcu’ya, Genel Kaptanımız Sayın Emin Ursavaş’a, Teknik Direktörümüz Hakan Şimşek’e, bütün yöneticilerimize, futbolcularımıza kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Maçlarımız boyunca bizlerin sağlığı ve emniyeti için uğraşan sağlık ekiplerimiz ile emniyet güçlerimize saygılarımızı ifade etmek istiyoruz. Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde yüzümüzü güldüren Ispartasporumuza minnettar olduğumuzu, birlik ve beraberlik içerisinde 2. Ligden 1. Lige çıkmayı hedeflediğimizi belirtmek isterim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.