Gül üreticilerine bu yıl ödemeler elden yapılmayacak

GÜNDEM 28.05.2020 - 14:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1780+ kez okundu.
 

Gül üreticilerine bu yıl ödemeler elden yapılmayacak

Gül üreticilerine bu yıl ödemeler elden yapılmayacak
Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik,  Gülbirlik ödemeleri bu yıl koronavirüs nedeni ile elden değil, PTT veya banka aracılığı ile yapacak. Üreticilerden gülçiçeklerin saat 12’ye kadar getirmelerini istedi. 40 alım noktasında alım yaptıklarını ve 3 fabrikada gülçiçeklerini işlediklerini belirten Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, üreticilerden gülçiçeklerin saat 12’ye kadar getirmelerini istedi. Çelik, “Biz bu yıl itibariyle yaklaşık olarak köylerde tespit etmiş olduğumuz 40 yerde gül çiçeği alımımızı yapıyoruz. Bu yaptığımız alımların neticesinde elde ettiğimiz ürünleri 3 adet fabrikamızda işlemeye tabi tutacağız bunlardan bir tanesi Kılıç gülyağı fabrikası, Güneykent gülyağı fabrikası ve İslamköy’deki kongret fabrikamızda gül çiçeklerimizin işlenmesi yapılacak ve devam ettireceğiz. Bu arada bizim gül çiçeği ortaklarımız yada kooperatifimizdeki üretici ortaklarımızdan bazı dikkat etmelerini istediğimiz hususlar olacak ki bunlar gerçekten bizim hem üretimimiz hemde pazarlamamız açısından çok çok büyük önem arz etmekte gül çiçeğini toplama süresini mümkün olduğu kadar erken saatlerde yapılmasını özellikle talep ediyoruz, çünkü coronavirüs sebebiyle bu sene pazarda bir durgunluğun yaşanacağı görünüyor bu sebeple elimizi güçlendirmek adına gül çiçeğinin sabahın erken saatlerinde toplanması ve işleme tabi tutulması büyük önem arz etmekte bu nedenle biz gülbirlik olarak bizim öğlen saat 12.00’a kadar alımlarımız devam edecek ve 12.00’dan sonra gül alım merkezlerimizde alım yapılmayacak üretici ortaklarımız buna dikkat etsinler.” dedi ÖDEMELER PTT VEYA BANKA ARACILIĞIYLA YAPILACAK Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, bu yıl koronavirüs salgını nedeni üreticilere ödemeleri elden değil, PTT ya da banka aracılığı ile yapacaklarını açıkladı. Çelik, “Coronavirüs sebebiyle alınan tedbirler kapsamında geçmiş yıllarda bizler köylerde gül çiçeğinin bedellerinin dağıtımını yapıyorduk. Bu yıl bu riskin bertaraf edilmesi ve herhangi bir salgına sebep olmamak adına yapılacak olan ödemeler bu yıl PTT veya herhangi bir banka üzerinden yapılacak bununla ilgili çalışmalar devam ediyor karar verildiğinde PTT veya banka aracılığıyla yapılmasını planlıyoruz inşallah bu sene hayırlısıyla kampanyamızı başlattık Allah kaza bela vermesin üreticilerimizin ürünleri bereketli olsun kazançları bol olsun” şeklinde açıklamada bulundu Üretilen gülyağı Isparta’dan dünyanın dört bir yanına gönderiliyor. 
Gül üreticilerine bu yıl ödemeler elden yapılmayacak

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik,  Gülbirlik ödemeleri bu yıl koronavirüs nedeni ile elden değil, PTT veya banka aracılığı ile yapacak. Üreticilerden gülçiçeklerin saat 12’ye kadar getirmelerini istedi.

40 alım noktasında alım yaptıklarını ve 3 fabrikada gülçiçeklerini işlediklerini belirten Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, üreticilerden gülçiçeklerin saat 12’ye kadar getirmelerini istedi. Çelik, “Biz bu yıl itibariyle yaklaşık olarak köylerde tespit etmiş olduğumuz 40 yerde gül çiçeği alımımızı yapıyoruz. Bu yaptığımız alımların neticesinde elde ettiğimiz ürünleri 3 adet fabrikamızda işlemeye tabi tutacağız bunlardan bir tanesi Kılıç gülyağı fabrikası, Güneykent gülyağı fabrikası ve İslamköy’deki kongret fabrikamızda gül çiçeklerimizin işlenmesi yapılacak ve devam ettireceğiz. Bu arada bizim gül çiçeği ortaklarımız yada kooperatifimizdeki üretici ortaklarımızdan bazı dikkat etmelerini istediğimiz hususlar olacak ki bunlar gerçekten bizim hem üretimimiz hemde pazarlamamız açısından çok çok büyük önem arz etmekte gül çiçeğini toplama süresini mümkün olduğu kadar erken saatlerde yapılmasını özellikle talep ediyoruz, çünkü coronavirüs sebebiyle bu sene pazarda bir durgunluğun yaşanacağı görünüyor bu sebeple elimizi güçlendirmek adına gül çiçeğinin sabahın erken saatlerinde toplanması ve işleme tabi tutulması büyük önem arz etmekte bu nedenle biz gülbirlik olarak bizim öğlen saat 12.00’a kadar alımlarımız devam edecek ve 12.00’dan sonra gül alım merkezlerimizde alım yapılmayacak üretici ortaklarımız buna dikkat etsinler.” dedi

ÖDEMELER PTT VEYA BANKA ARACILIĞIYLA YAPILACAK

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, bu yıl koronavirüs salgını nedeni üreticilere ödemeleri elden değil, PTT ya da banka aracılığı ile yapacaklarını açıkladı.

Çelik, “Coronavirüs sebebiyle alınan tedbirler kapsamında geçmiş yıllarda bizler köylerde gül çiçeğinin bedellerinin dağıtımını yapıyorduk. Bu yıl bu riskin bertaraf edilmesi ve herhangi bir salgına sebep olmamak adına yapılacak olan ödemeler bu yıl PTT veya herhangi bir banka üzerinden yapılacak bununla ilgili çalışmalar devam ediyor karar verildiğinde PTT veya banka aracılığıyla yapılmasını planlıyoruz inşallah bu sene hayırlısıyla kampanyamızı başlattık Allah kaza bela vermesin üreticilerimizin ürünleri bereketli olsun kazançları bol olsun” şeklinde açıklamada bulundu

Üretilen gülyağı Isparta’dan dünyanın dört bir yanına gönderiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.