GÜL HASADI BEREKETLİ OLSUN

GÜNDEM 23.05.2019 - 22:52, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2227+ kez okundu.
 

GÜL HASADI BEREKETLİ OLSUN

GÜL HASADI BEREKETLİ OLSUN
Isparta’da 2019 yılı gül çiçeği hasadı başladı. Yaklaşık 30 bin dekar alanda 50 gün sürecek olan gül hasadına başlandı. Isparta’da 2019 yılı gül çiçeği hasadı başladı. Yaklaşık 30 bin dekar alanda 50 gün sürecek olan gül hasadına başlandı. Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, gül hasadının hayırlı olmasını diledi.  Bol bereketli ve kazançlı bir yıl olması temennisinde bulunan Selçuk, şunları söyledi; “Türkiye’nin gül bahçesi Isparta’da şimdi gül toplama zamanı. Peygamber kokulu, mis kokulu gül zamanı. Üretici kardeşlerimiz sabahın erken saatlerinde gül bahçelerinde güllerini toplayacaklar, hasatlarını yapacaklar ve topladıkları gülleri işlenmek üzere fabrikalara gönderecekler. Bol bereketli, bol kazançlı bir yıl temenni ediyorum. İnşallah alın terlerini hakkıyla alırlar. Biz oda olarak gülün tıbbi aromatik bitkiler sınıfına alınması için Ankara’da Türkiye Ziraat Odaları Birliği nezdinde gerekli görüşmelerimizi yapıyoruz. Konuyla ilgili olarak yapılması gereken görüşmeleri gerek siyaset düzeyinde, gerekse bürokratik düzeyde görüşüyoruz” diye konuştu.  
GÜL HASADI BEREKETLİ OLSUN

Isparta’da 2019 yılı gül çiçeği hasadı başladı. Yaklaşık 30 bin dekar alanda 50 gün sürecek olan gül hasadına başlandı.

Isparta’da 2019 yılı gül çiçeği hasadı başladı. Yaklaşık 30 bin dekar alanda 50 gün sürecek olan gül hasadına başlandı. Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, gül hasadının hayırlı olmasını diledi.  Bol bereketli ve kazançlı bir yıl olması temennisinde bulunan Selçuk, şunları söyledi; “Türkiye’nin gül bahçesi Isparta’da şimdi gül toplama zamanı. Peygamber kokulu, mis kokulu gül zamanı. Üretici kardeşlerimiz sabahın erken saatlerinde gül bahçelerinde güllerini toplayacaklar, hasatlarını yapacaklar ve topladıkları gülleri işlenmek üzere fabrikalara gönderecekler. Bol bereketli, bol kazançlı bir yıl temenni ediyorum. İnşallah alın terlerini hakkıyla alırlar. Biz oda olarak gülün tıbbi aromatik bitkiler sınıfına alınması için Ankara’da Türkiye Ziraat Odaları Birliği nezdinde gerekli görüşmelerimizi yapıyoruz. Konuyla ilgili olarak yapılması gereken görüşmeleri gerek siyaset düzeyinde, gerekse bürokratik düzeyde görüşüyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.