GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI

GÜNDEM 19.07.2019 - 09:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2092+ kez okundu.
 

GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI

GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI
Eğirdir-Gelendost yolunda meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden Eğirdir Belediyesi çalışanı Zekeriya Bayındır, Eşi Dudu Bayındır ve 6 aylık hamile gelini Sevim Bayındır son yolculuklarına uğurlandılar. Sorkuncak Köyü Yeni Cami'de öğle namazına müteakip Sevim Bayındır için cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının arıdan köy mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye eşi Serdar Bayındır da katıldı. SARIİDRİSTE TOPRAĞA VERİLDİLER Zekeriya ve Dudu Bayındır ise Sarıidris beldesinde ikindi vakti Hürriyet Mahallesi Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine Bayındır çiftinin oğlu Serdar, kızları Bahar ile Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI

Eğirdir-Gelendost yolunda meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden Eğirdir Belediyesi çalışanı Zekeriya Bayındır, Eşi Dudu Bayındır ve 6 aylık hamile gelini Sevim Bayındır son yolculuklarına uğurlandılar. Sorkuncak Köyü Yeni Cami'de öğle namazına müteakip Sevim Bayındır için cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının arıdan köy mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye eşi Serdar Bayındır da katıldı.

SARIİDRİSTE TOPRAĞA VERİLDİLER

Zekeriya ve Dudu Bayındır ise Sarıidris beldesinde ikindi vakti Hürriyet Mahallesi Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine Bayındır çiftinin oğlu Serdar, kızları Bahar ile Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.