GÖZGÜN MUTLU GÜNÜ

DİĞER 31.07.2016 - 12:34, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3225+ kez okundu.
 

GÖZGÜN MUTLU GÜNÜ

Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün, Halime Gözgün'ün oğlu Ensari Himmet Gözgün Güneykent'e düzenlenen mevlit yemeğiyle erkekliğe adım attı.
Isparta'nın sevilen isimlerinden Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün, Halime Gözgün'ün oğlu Ensari Himmet Gözgün Güneykent'e düzenlenen mevlit yemeğiyle erkekliğe adım attı. Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla tüm ülkede olduğu gibi tutulan demokrasi nöbetlerini tutan Başkan Gözgün'de Isparta'da en kritip yerlerden olan Isparta havaalanında gece nöbet tutup gündüz çocuğunun sünnet düğününü yaptı. Isparta Valisi Şehmus Günaydın başta olmak üzere Isparta ve civar illerden birçok sayıda misafir sünnet yemeğine katıldı. Bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini belirten Başkan Gözgün ve eşleri Halime Gözgün,  “ Oğlumuzun bu mutlu gününde güzel bir organizasyon yapmaya çalıştık. Sağ olsunlar dostlarımız da bizi yalnız bırakmadı. Sünnet törenimize katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Bizde Gul32 ailesi olarak Başkan Gözgün'e çocuklarının müürüvetlerini görme temenisiyle hayırlı olsun diyoruz.  
Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün, Halime Gözgün'ün oğlu Ensari Himmet Gözgün Güneykent'e düzenlenen mevlit yemeğiyle erkekliğe adım attı.
Isparta'nın sevilen isimlerinden Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün, Halime Gözgün'ün oğlu Ensari Himmet Gözgün Güneykent'e düzenlenen mevlit yemeğiyle erkekliğe adım attı.

Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla tüm ülkede olduğu gibi tutulan demokrasi nöbetlerini tutan Başkan Gözgün'de Isparta'da en kritip yerlerden olan Isparta havaalanında gece nöbet tutup gündüz çocuğunun sünnet düğününü yaptı.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın başta olmak üzere Isparta ve civar illerden birçok sayıda misafir sünnet yemeğine katıldı. Bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini belirten Başkan Gözgün ve eşleri Halime Gözgün,  “ Oğlumuzun bu mutlu gününde güzel bir organizasyon yapmaya çalıştık. Sağ olsunlar dostlarımız da bizi yalnız bırakmadı. Sünnet törenimize katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bizde Gul32 ailesi olarak Başkan Gözgün'e çocuklarının müürüvetlerini görme temenisiyle hayırlı olsun diyoruz.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.