Gözgün Makama Oturdu

GÜNDEM 26.04.2019 - 18:12, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2049+ kez okundu.
 

Gözgün Makama Oturdu

Gözgün Makama Oturdu
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Üyesi ve Eski Güneykent Belediye Başkanı FAHRETDİN GÖZGÜN’ü Başkan Yardımcısı olarak atadı.   Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Üyesi ve Eski Güneykent Belediye Başkanı FAHRETDİN GÖZGÜN’ü Başkan Yardımcısı olarak atadı. Gözgün makamından ilk kareyi böyle verdi.. Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün'e bağlı birimler; İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Kültür Müdürlüğü Sağlık İşleri Müdürlüğü Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Gözgün Makama Oturdu

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Üyesi ve Eski Güneykent Belediye Başkanı FAHRETDİN GÖZGÜN’ü Başkan Yardımcısı olarak atadı.

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Üyesi ve Eski Güneykent Belediye Başkanı FAHRETDİN GÖZGÜN’ü Başkan Yardımcısı olarak atadı. Gözgün makamından ilk kareyi böyle verdi.. Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün'e bağlı birimler; İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Kültür Müdürlüğü Sağlık İşleri Müdürlüğü Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.