GÖZALTI SAYISI 2 OLDU

ASAYİŞ 23.03.2015 - 17:51, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1312+ kez okundu.
 

GÖZALTI SAYISI 2 OLDU

Ankara merkezli operasyon kapsamında Isparta'da gözaltına alınanların sayısı 2'ye yükseldi
Ankara merkezli operasyon kapsamında Isparta'da gözaltına alınanların sayısı 2'ye yükseldi   Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük iddialarına ilişkin Ankara merkezli operasyonda gözaltına alınan 2 kişi Ankara'ya gönderildi. Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2010 yılındaki KPSS'de usulsüzlük yapıldığı iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Yalvaç ilçesindeki S.İ. ile il merkezindeki M.Ü'yü gözaltına aldı.  Isparta Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından  Gülkent Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler, daha sonra Ankara'ya gönderildi.  Öte yandan şüphelilerden birinin Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Atabey Meslek Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olduğu öğrenildi. 
Ankara merkezli operasyon kapsamında Isparta'da gözaltına alınanların sayısı 2'ye yükseldi

Ankara merkezli operasyon kapsamında Isparta'da gözaltına alınanların sayısı 2'ye yükseldi
 
Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük iddialarına ilişkin Ankara merkezli operasyonda gözaltına alınan 2 kişi Ankara'ya gönderildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2010 yılındaki KPSS'de usulsüzlük yapıldığı iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Yalvaç ilçesindeki S.İ. ile il merkezindeki M.Ü'yü gözaltına aldı. 

Isparta Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından  Gülkent Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler, daha sonra Ankara'ya gönderildi. 

Öte yandan şüphelilerden birinin Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Atabey Meslek Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.