Görme Engelliler Derneği Başkanı İsmail Er’den; ISUBÜ Rektörü Diler’e Ziyaret

GÜNDEM 04.12.2019 - 09:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1462+ kez okundu.
 

Görme Engelliler Derneği Başkanı İsmail Er’den; ISUBÜ Rektörü Diler’e Ziyaret

Görme Engelliler Derneği Başkanı İsmail Er’den; ISUBÜ Rektörü Diler’e Ziyaret
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Uluborlu Selahattin Karasoy Myo Müdürü Öğretim Görevlisi Semih Doğrukol, Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim görevlileri Ziya Yıldız, Hatice Oğuz, Tuba Lorcu ve beraberindeki öğrenciler Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Dileri’i makamında ziyaret ettiler.   Öğrenciler, farkındalık oluşturmak için hazırladıkları yaka rozetlerini Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler başta olmak üzere Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter ve Rektörlük personeline takdim ettiler.   Atınokta Körler Derneği Isparta Şube Başkanı İsmail Er ve Yönetimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’i makamında ziyaret ettiler. Altınokta Körler Derneği Isparta Şube Başkanı İsmail Er, engellilere ve engelli derneklerine vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler’e plaket takdim ederek teşekkürlerini ifade etti.
Görme Engelliler Derneği Başkanı İsmail Er’den; ISUBÜ Rektörü Diler’e Ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Uluborlu Selahattin Karasoy Myo Müdürü Öğretim Görevlisi Semih Doğrukol, Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim görevlileri Ziya Yıldız, Hatice Oğuz, Tuba Lorcu ve beraberindeki öğrenciler Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Dileri’i makamında ziyaret ettiler.
 
Öğrenciler, farkındalık oluşturmak için hazırladıkları yaka rozetlerini Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler başta olmak üzere Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter ve Rektörlük personeline takdim ettiler.
 
Atınokta Körler Derneği Isparta Şube Başkanı İsmail Er ve Yönetimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’i makamında ziyaret ettiler. Altınokta Körler Derneği Isparta Şube Başkanı İsmail Er, engellilere ve engelli derneklerine vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler’e plaket takdim ederek teşekkürlerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.