GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

GÜNDEM 11.06.2022 - 15:04, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2134+ kez okundu.
 

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM
Isparta Belediyesi'nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Başkan Yardımcısı, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Fahrettin Gözgün'ün görevinden istifa ettiği haberleri gündeme bomba gibi düşmesi üzerine Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama şu şekilde Isparta basın ve sosyal medya hesaplarında geçen asılsız haber üzeri bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Belediye de çalışıyorken böyle bir haberi duymak inanın çok şaşırttı beni. Bu mesajı şu an belediyeden yazıyorum. Program sebebiyle Sayın Başkanımla beraberim. Başka söze gerek yok sanırım.
GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Isparta Belediyesi'nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Başkan Yardımcısı, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Fahrettin Gözgün'ün görevinden istifa ettiği haberleri gündeme bomba gibi düşmesi üzerine Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama şu şekilde

Isparta basın ve sosyal medya hesaplarında geçen asılsız haber üzeri bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim.

Belediye de çalışıyorken böyle bir haberi duymak inanın çok şaşırttı beni. Bu mesajı şu an belediyeden yazıyorum. Program sebebiyle Sayın Başkanımla beraberim. Başka söze gerek yok sanırım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.