GÖREVDEN ALINMADI

23.04.2015 - 18:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2294+ kez okundu.
 

GÖREVDEN ALINMADI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, bugün bazı medya organlarında yer alan 'Görevden alındı' iddialarına cevap verdi. Gevrek açıklamasında "TBMM’de görüşülerek karara bağlanan ve Resmi Gazete’de yayınlanan 6639 sayılı kanuna göre Gençlik Ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nde çalışmakta olan Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, İlçe Müdürü, KYK Yurt Müdürü, Genel Sekreteri ve Gençlik Merkezi Müdürü kadrolarında bulunanlar hiçbir işleme gerek kalmaksızın araştırmacı kadrolarına atanmış sayılırlar denilmektedir.   ​Yani sadece benimle ilgili bir görevden alınma durumu söz konusu değildir. Bu kadrolara yeniden atama yapılıncaya kadar vekaleten görevimi sürdürmekteyim" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, bugün bazı medya organlarında yer alan 'Görevden alındı' iddialarına cevap verdi.

Gevrek açıklamasında "TBMM’de görüşülerek karara bağlanan ve Resmi Gazete’de yayınlanan 6639 sayılı kanuna göre Gençlik Ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nde çalışmakta olan Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, İlçe Müdürü, KYK Yurt Müdürü, Genel Sekreteri ve Gençlik Merkezi Müdürü kadrolarında bulunanlar hiçbir işleme gerek kalmaksızın araştırmacı kadrolarına atanmış sayılırlar denilmektedir.

 

​Yani sadece benimle ilgili bir görevden alınma durumu söz konusu değildir. Bu kadrolara yeniden atama yapılıncaya kadar vekaleten görevimi sürdürmekteyim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.