GÖNEN'DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

GÜNDEM 16.07.2019 - 11:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2097+ kez okundu.
 

GÖNEN'DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

GÖNEN'DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle Gönen Mezarlığında Şehit Polis Mehmet Telli, Şehit Öğretmen Selahattin Aysan ve Şehit Uzman Çavuş Süleyman Soydan'nın kabirleri başında dualar edildi. Ziyarete Kaymakam Sn. Yunus COŞKUN, Belediye Başkanı Sn. Osman KESMEN, Şehit aile yakınları, Siyasi Parti temsilcileri ve halk katıldı. Daha sonra Merkez Ulu Camide Şehitlere dualar edildi.  
GÖNEN'DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle Gönen Mezarlığında Şehit Polis Mehmet Telli, Şehit Öğretmen Selahattin Aysan ve Şehit Uzman Çavuş Süleyman Soydan'nın kabirleri başında dualar edildi.

Ziyarete Kaymakam Sn. Yunus COŞKUN, Belediye Başkanı Sn. Osman KESMEN, Şehit aile yakınları, Siyasi Parti temsilcileri ve halk katıldı. Daha sonra Merkez Ulu Camide Şehitlere dualar edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.