GÖLETE UÇAN OTOMOBİLDEKİ KADIN BOĞULDU

GÜNDEM 21.05.2020 - 13:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2966+ kez okundu.
 

GÖLETE UÇAN OTOMOBİLDEKİ KADIN BOĞULDU

GÖLETE UÇAN OTOMOBİLDEKİ KADIN BOĞULDU
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde park halindeki otomobil, sürücü R.Y. ile Canan B. Arasındaki çıkan arbedede gölete uçtu. R.Y, kurtulurken, Canan B. ise boğuldu. R.Y., Canan B. ile para karşılığı fuhuş amacıyla bir araya geldiklerini söyledi. Olay, gece yarısı ilçeye bağlı Sücüllü köyünde meydana geldi. Fırıncı R.Y., yanındaki Canan B. ile birlikte otomobiliyle sulama göleti kıyısına geldi. Burada otomobilde R.Y. ile Canan B. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Ardından da arbede çıktı. Bu sırada otomobil hareket edip, gölete uçtu. Suya gömülen otomobilden çıkıp, yüzerek kurtulmayı başaran R.Y., çıplak halde yol kenarına gidip yardım istedi. Bir vatandaşın cep telefonundan jandarmayı aradı. İhbar üzerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, araçtaki Canan B.'nin cansız bedenini çıkardı. Gözaltına alınan R.Y.'nin, jandarmaya verdiği ilk ifadesinde, Canan B. ile fuhuş yapmak amacıyla 500 lira karşılığında anlaştıklarını, Isparta'dan Yalvaç'a geldiklerini söylediği kaydedildi. Canan B.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi morguna götürüldü.  
GÖLETE UÇAN OTOMOBİLDEKİ KADIN BOĞULDU

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde park halindeki otomobil, sürücü R.Y. ile Canan B. Arasındaki çıkan arbedede gölete uçtu. R.Y, kurtulurken, Canan B. ise boğuldu. R.Y., Canan B. ile para karşılığı fuhuş amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Olay, gece yarısı ilçeye bağlı Sücüllü köyünde meydana geldi. Fırıncı R.Y., yanındaki Canan B. ile birlikte otomobiliyle sulama göleti kıyısına geldi. Burada otomobilde R.Y. ile Canan B. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Ardından da arbede çıktı. Bu sırada otomobil hareket edip, gölete uçtu. Suya gömülen otomobilden çıkıp, yüzerek kurtulmayı başaran R.Y., çıplak halde yol kenarına gidip yardım istedi. Bir vatandaşın cep telefonundan jandarmayı aradı. İhbar üzerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, araçtaki Canan B.'nin cansız bedenini çıkardı. Gözaltına alınan R.Y.'nin, jandarmaya verdiği ilk ifadesinde, Canan B. ile fuhuş yapmak amacıyla 500 lira karşılığında anlaştıklarını, Isparta'dan Yalvaç'a geldiklerini söylediği kaydedildi.

Canan B.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.