Göle atılmış 150 tane kerevit sepeti ele geçirildi

18.05.2019 - 14:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2617+ kez okundu.
 

Göle atılmış 150 tane kerevit sepeti ele geçirildi

Göle atılmış 150 tane kerevit sepeti ele geçirildi
Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı olarak faaliyet yürüten Eğirdir Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanlığı ekipleri, Eğirdir. Gelendost. Senirkent ve Yalvaç ilçeleri mülki sınırları içerisinde yer alan Eğirdir gölünde denetim ve kontrol faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda: Eğirdir gölünde 1 Kasım 2018-30 Haziran 2019 tarihleri arasında yasaklanan kerevit su ürününün kaçak avlanmasının önlenmesi maksadıyla. 10-16 Mayıs 2019 tarihleri arasında Eğirdir İlçe J.K.lığı Bot Timi tarafından icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında: Gelendost ilçesi Yeşilköy açıklarında (150) adet göle atılı vaziyette kerevit sepeti ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Göle atılmış 150 tane kerevit sepeti ele geçirildi

Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı olarak faaliyet yürüten Eğirdir Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanlığı ekipleri,
Eğirdir. Gelendost. Senirkent ve Yalvaç ilçeleri mülki sınırları içerisinde yer alan Eğirdir gölünde denetim ve kontrol faaliyetlerini sürdürüyor.
Bu kapsamda: Eğirdir gölünde 1 Kasım 2018-30 Haziran 2019 tarihleri arasında yasaklanan kerevit su ürününün kaçak avlanmasının önlenmesi maksadıyla. 10-16 Mayıs 2019 tarihleri arasında Eğirdir İlçe J.K.lığı Bot Timi tarafından icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında: Gelendost ilçesi Yeşilköy açıklarında (150) adet göle atılı vaziyette kerevit sepeti ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.