GOLD LİON CAFE AÇILDI

08.09.2019 - 22:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3112+ kez okundu.
 

GOLD LİON CAFE AÇILDI

GOLD LİON CAFE AÇILDI
Tasarımı ve hizmet kalitesi ile kafecilik anlayışına yeni bir soluk getiren GOLD LİON Cafe, Süleyman Demirel Kongre Merkezi Iyaş Park Düğün Salonu yanında çalışma hayatına merhaba dedi. GOLD LİON Cafe, mekan tasarımı ve hizmet kalitesi ile alışılmış kafecilik anlayışının bir adım ötesinde. Müşterilerini güler yüz ve sıcak bir ortamda karşılayan işletme sahipleri ve personeli, “Temiz ve kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, müşterilerimiz kendilerini kendilerine ait bir mekanda hissetmeleri için çaba harcıyoruz. Farklı ve sürpriz etkinliklerle hizmetlerimize devam edeceğiz” dediler. Gold Lion  cafe hizmette sınır tanımıyoru. Zengin mutfağı ile güler yüzlü personeli ve sabah kahvaltısı güne bizimle başlayın Lig ve Avrupa maçlarında sıcak ortamda buluşalım sizleri bekliyoruz ADRES:Süleyman Demirel Kongre Merkezi Iyaş Park Düğün Salonu yanı
GOLD LİON CAFE AÇILDI

Tasarımı ve hizmet kalitesi ile kafecilik anlayışına yeni bir soluk getiren GOLD LİON Cafe, Süleyman Demirel Kongre Merkezi Iyaş Park Düğün Salonu yanında çalışma hayatına merhaba dedi. GOLD LİON Cafe, mekan tasarımı ve hizmet kalitesi ile alışılmış kafecilik anlayışının bir adım ötesinde. Müşterilerini güler yüz ve sıcak bir ortamda karşılayan işletme sahipleri ve personeli, “Temiz ve kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, müşterilerimiz kendilerini kendilerine ait bir mekanda hissetmeleri için çaba harcıyoruz. Farklı ve sürpriz etkinliklerle hizmetlerimize devam edeceğiz” dediler. Gold Lion  cafe hizmette sınır tanımıyoru.

Zengin mutfağı ile güler yüzlü personeli ve sabah kahvaltısı güne bizimle başlayın

Lig ve Avrupa maçlarında sıcak ortamda buluşalım sizleri bekliyoruz

ADRES:Süleyman Demirel Kongre Merkezi Iyaş Park Düğün Salonu yanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.