Gökçay'da Erkek cesedi bulundu

GÜNDEM 30.08.2019 - 12:34, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3291+ kez okundu.
 

Gökçay'da Erkek cesedi bulundu

Gökçay'da Erkek cesedi bulundu
Isparta'da Gökçay Mesirelik alanında bir erkek cesedi bulundu. Dün gece saat 02.00 sıralarında Gökçay'da hareketsiz yatan bir kişiyi görenler ihbarda bulundu. Olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri hareketsiz şekilde yatan gencin öldüğü belirlendi. Polisin yaptığı araştırmada cesedin 18 yaşındaki Mehmet Ali K.'ya ait olduğunu belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Mehmet Ali K'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
Gökçay'da Erkek cesedi bulundu

Isparta'da Gökçay Mesirelik alanında bir erkek cesedi bulundu.

Dün gece saat 02.00 sıralarında Gökçay'da hareketsiz yatan bir kişiyi görenler ihbarda bulundu. Olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri hareketsiz şekilde yatan gencin öldüğü belirlendi.

Polisin yaptığı araştırmada cesedin 18 yaşındaki Mehmet Ali K.'ya ait olduğunu belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Mehmet Ali K'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.