“Gıdada kriz yaşanabilir”

GÜNDEM 28.05.2020 - 14:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2461+ kez okundu.
 

“Gıdada kriz yaşanabilir”

“Gıdada kriz yaşanabilir”
İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan;  “Gıdada kriz yaşanabilir” İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Türkiye’deki tarım ve hayvancılığı değerlendirdi. Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in, “Bu süreçten sonra tarım ve hayvancılığa daha çok yönelmeliyiz” açıklamalarını değerlendiren İl Başkanı Tandoğan, “Biz bunu sürekli dile getirirken bizi dinlemediler.  Koronavirüsün ardından gelecek en büyük kriz gıda olacaktır” dedi. Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in, “Koronavirüs sürecinden sonra tarım ve hayvancılığa daha çok yönelmeliyiz” açıklamalarını değerlendiren İl Başkanı Tandoğan, Biz bunu sürekli dile getirirken bizi dinlemediler.  Ancak, koronavirüsün ardından gelecek en büyük kriz ise gıda olacaktır” dedi. Tandoğan,  “Geçen günlerde AK Parti milletvekili Recep Özel’in bir açıklamasını okudum hoşuma da gitti diyor ki bundan sonra tarım ve hayvancılığa vatandaş olarak daha çok ehemniyet vermemiz lazım dedi. Biz muhalefetiz ama bunu çoktan beri dile getirirken biz bu günleri belki hayal bile etmedik koronavirüsünü dahi düşünmemişken bizim ülkemizde hayvancılık dibe vurdu, tarım dibe vurdu bakın siz buğdayınızı arpanızı bir yığın mahsulünüzü soğanınızı, sarımsağınızı, patatesinizi dışarıdan ithal ederken, dışarıdan getirirken burada kendi topraklarımız hatta okul yıllarımızda öğrendiğimiz tarım haritamız vardı bölgesel olarak ve ülkenin en büyük gücünün tarım olduğu ifade edilirdi biz şuanda dışarıdan getiriyoruz. Biz acaba 80 milyon değilde 8 milyar nüfusa sahip oldukta bizim tarımımız yetersiz kaldı. Bu koronavirüsün ardından gelecek en büyük kriz inanın bilim kurgu filmi gibi gıda olacaktır.” dedi
“Gıdada kriz yaşanabilir”

İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan;

 “Gıdada kriz yaşanabilir”

İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Türkiye’deki tarım ve hayvancılığı değerlendirdi. Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in, “Bu süreçten sonra tarım ve hayvancılığa daha çok yönelmeliyiz” açıklamalarını değerlendiren İl Başkanı Tandoğan, “Biz bunu sürekli dile getirirken bizi dinlemediler.  Koronavirüsün ardından gelecek en büyük kriz gıda olacaktır” dedi.

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in, “Koronavirüs sürecinden sonra tarım ve hayvancılığa daha çok yönelmeliyiz” açıklamalarını değerlendiren İl Başkanı Tandoğan, Biz bunu sürekli dile getirirken bizi dinlemediler.  Ancak, koronavirüsün ardından gelecek en büyük kriz ise gıda olacaktır” dedi. Tandoğan,  “Geçen günlerde AK Parti milletvekili Recep Özel’in bir açıklamasını okudum hoşuma da gitti diyor ki bundan sonra tarım ve hayvancılığa vatandaş olarak daha çok ehemniyet vermemiz lazım dedi. Biz muhalefetiz ama bunu çoktan beri dile getirirken biz bu günleri belki hayal bile etmedik koronavirüsünü dahi düşünmemişken bizim ülkemizde hayvancılık dibe vurdu, tarım dibe vurdu bakın siz buğdayınızı arpanızı bir yığın mahsulünüzü soğanınızı, sarımsağınızı, patatesinizi dışarıdan ithal ederken, dışarıdan getirirken burada kendi topraklarımız hatta okul yıllarımızda öğrendiğimiz tarım haritamız vardı bölgesel olarak ve ülkenin en büyük gücünün tarım olduğu ifade edilirdi biz şuanda dışarıdan getiriyoruz. Biz acaba 80 milyon değilde 8 milyar nüfusa sahip oldukta bizim tarımımız yetersiz kaldı. Bu koronavirüsün ardından gelecek en büyük kriz inanın bilim kurgu filmi gibi gıda olacaktır.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.